Blog

Laatste nieuws

Volg hier het laatste nieuws van Thom Broekman. Wij houden u op de hoogte van de laatste trends, dresscode, merken en ontwikkelingen in de herenmode.

Blog

Wouter’s Favorites

Al 19 jaar werk ik voor ons familiebedrijf. Op 1 april 2004 ben ik in dienst getreden en dat is geen grap! Samen met mijn zus en broertje was ik al jong te vinden in ons familiebedrijf.
Samen met Pauline en Daan heb ik 7 jaar geleden het familiebedrijf overgenomen van onze vader. Na de overname ben ik de inkoop gaan doen voor onze herenmodezaak Thom Broekman.

Lees verder
Blog

Linnen bij Thom Broekman

Linnen wordt gemaakt van de vlasplant. Deze plant groeit in West-Europa; voornamelijk in Frankrijk, België en Nederland. Deze plant heeft weinig water nodig en er worden geen pesticiden bij de productie van vlas gebruikt.
Linnen heeft veel positieve eigenschappen. Van nature heeft het een zachte touch en neemt goed vocht op. Linnen heeft geen isolerende vermogen, dat maakt dat het heerlijk comfortabel draagt op warme zomerse dagen!

Lees verder
Blog

Jacob Cohën Collectie

Prachtige materialen, handgemaakt, de beste pasvorm, afgewerkt met luxe details: dat zijn de iconische eigenschappen van Jacob Cohën broeken. Ook dit seizoen hebben we prachtige broeken in het assortiment.

Lees verder
Blog

Wedding Season

Ga je trouwen, ben je getuige of heb je en bruiloft van iemand die je lief hebt? Bij Thom Broekman hebben we prachtige kostuums in variërende kleuren en stoffen. Met alle liefde en passie helpen wij je graag met het vinden van het perfecte kostuum.

Lees verder
Blog

Better Weather

Het heerlijke lente weer komt eraan! De periode waarin het kleden met laagjes het beste is. Zo ben je altijd goed gekleed voor frisse ochtenden, warme middagen en koele avonden.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?