Bedrijfskleding

Door het gebruik van bedrijfskleding verhoogt je de professionaliteit van jouw organisatie

Bij een corporate uitstraling gaat om bedrijfskleding het uitdragen van de identiteit van een organisatie. De persoonlijke presentatie van medewerkers die direct in het gezichtsveld van de buitenwereld opereren speelt daarin een belangrijke rol. Daarbij kunnen wij je, op onderscheidende wijze, van dienst zijn.

Thom Broekman, herenmodespecialist sinds 1837, biedt zijn klanten te allen tijde een maatwerkoplossing, volledig afgestemd op jouw wensen, smaak en budget. Wij bieden je een breed aanbod aan gerenommeerde merken waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Onderscheidend zijn onze persoonlijk service, aftersales en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Er zijn diverse mogelijkheden om de gewenste sets samen te stellen, afhankelijk van jouw wensen en speelruimte.

Thom Broekman is dé meest complete herenmodezaak van Utrecht, dit betekent dat er veel mogelijkheden en opties zijn om jouw bedrijf een professionele en unieke uitstraling te geven, passend bij jouw mogelijkheden.
Thom Broekman vertelt er je dan ook graag meer over.

Wil je dat jouw personeel een eenduidig en uniforme uitstraling heeft naar jouw afnemer? Heb je een beurs of een ander evenement waarin persoonlijke presentatie essentieel is?
Met onze vakkennis en het uitgebreide assortiment in merken pasvormen zijn we instaat om voor iedereen een overhemd die past bij ieder lichaamstypen.
Wil je meer informatie over de pasvormen en de merken van Thom Broekman in Utrecht?

Bedien je organisatie een B-2-B markt, (financiële) dienstverlening? En wil je een uniforme uitstraling waarin je een onverslaanbare indruk maakt op jouw partners. Thom Broekman heeft een uitgebreide collectie pakken bestaande uit vooraanstaande merken met de beste kwaliteit.
Ben je benieuwd naar het assortiment pakken van Thom Broekman?

Wil je een unieke indruk maken op jouw omgeving? Door maatwerk zorg je voor one-of-a-kind waarbij iedere medewerker een unieke set kan maken. Door maatwerk kun je de identiteit van jouw medewerkers én de kernwaardes van jouw organisatie verankeren middels ons maatwerk.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden rondom maatwerk?

Door de jaren heen heeft Thom Broekman aan diverse bedrijven en organisaties de bedrijfskleding verzorgen. Hieronder vind je enkele bedrijven en organisaties waarvoor wij onze diensten hebben verleend.

De medewerkers dragen identiteit van organisaties. Bedrijfskleding speelt daarin een belangrijke rol. Daarbij kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt je meer informatie over de zakelijke mogelijkheden?

Bent je geinteresseerd? Wilt je kennismaken met ons? of juist direct over gaan tot actie? Wij zijn bereikbaar via de volgende kanalen.

Telefoon
Mail
Adres

Steenweg 42-44
3511 JS, Utrecht

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?