Xacus

Xacus is een gerenommeerd Italiaans modemerk dat bekend staat om zijn vakmanschap en expertise op het gebied van herenoverhemden.

Opgericht in 1956 in het historische stadje San Vito di Leguzzano, in de regio Veneto, Italië, heeft Xacus een rijke geschiedenis van meer dan 65 jaar in het produceren van hoogwaardige overhemden met oog voor detail en design.

Wat Xacus uniek maakt, is hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologieën en materialen om overhemden te creëren die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Het gebruik van fijne stoffen, hoogwaardige knopen en zorgvuldige aandacht voor snit en pasvorm zorgt voor overhemden van uitzonderlijke kwaliteit.

Bovendien heeft Xacus een sterke toewijding aan duurzaamheid en ethische productie. Het merk gebruikt milieuvriendelijke processen en materialen en streeft naar een verantwoorde en eerlijke productieketen.

Een artikel waar Xacus in uitblinkt is het Active Shirt. Dit Active Shirt biedt een perfecte mix van stijl en comfort voor de moderne, actieve levensstijl. Het is gemaakt van technische stoffen voor ademend vermogen, heeft een eigentijdse pasvorm en is beschikbaar in diverse stijlvolle kleuren en patronen. Dit overhemd belichaamt de aandacht voor detail waar 

Bekijk de collectie

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?