Maatwerk van Broekman

Maatpak Utrecht

Een kostuum moet foutloos zitten en het lichaam flatteren. De manier waarop een kostuum zit hangt niet alleen af van de pasvorm, maar ook van de kwaliteit van de verwerkte materialen. Het perfecte kostuum is op uw lijf gesneden en sluit naadloos bij u aan, omdat niemand gemiddeld is en iedereen verschillende wensen heeft is maatwerk noodzakelijk. Door jarenlange ervaring is Thom Broekman de maatpak specialist van Utrecht.

 • Shirt

  Het is ook mogelijk om naast een kostuum een shirt volledig op maat te maken. Met een maatshirt heeft u de keuze uit 250 prachtige luxe Italiaanse stoffen, van de hoogste kwaliteit. Personaliseer uw maatshirt door zelf uw manchetten, kragen en monogram te kiezen.
 • Materiaal

  Thom Broekman werkt voor Made to Measure kostuums uitsluitend van de mooiste Super 110 tot Super 160 stoffen van de beste Italiaanse weverijen zoals VBC, Reda, Loro Piana, Scabal, Guabello, Cerruti en Marzotto. Daarnaast zijn alle Made to Measure kostuums zijn voorzien van een volledig canvas binnenwerk.
 • Veranderingen

  Met de komst van confectie heeft maatwerk echter door de jaren heen een exclusief karakter verkregen, met een bijpassend prijskaartje. Een op maat gemaakt kostuum wordt vaak als onbereikbaar gezien. Door de combinatie van ondernemerschap, vakkennis en innovatie hebben wij daar verandering in aan kunnen brengen zodat de luxe en kwaliteit van Made to Measure ook binnen uw handbereik zijn, zowel voor dagelijks comfort of voor speciale gelegenheden.
 • Contact

  U heeft al een Made to Measure kostuum vanaf €599,-
  en een shirt vanaf €169,95. Neem contact op voor een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie.

The Perfect Suit

 • een uniek product

  Een persoonlijke pasvorm, een eigen stof en unieke voering, een persoonlijk detail. Made to Measure is hoogwaardige maatconfectie met traditioneel vakmanschap. Speciaal voor u bij Thom Broekman.
 • Uitmuntende maatconfectie gemaakt voor de hoogste eisen

  U kunt uw Made to Measure kostuum individueel en naar uw eigen wensen laten maken door een keuze te maken uit een exclusieve selectie Italiaanse stoffen, hoogwaardige voeringen, knopen in schitterende kleuren en designs. Alle Made to Measure kostuums voorzien van een volledig canvas binnenwerk.
 • Perfect tot in het kleine detail

  Een perfect afgestemd motiefverloop aan de kraag en de manchetten, en met de hand ingezette mouwen staan voor hoog vakmanschap. Het persoonlijke karakter van uw Made to Measure kostuums kan worden onderstreept door ingeborduurde initialen of een bijzondere tekst.
 • Een persoonlijke beleving

  Made to Measure bij Thom Broekman geeft u een gevoel dat nergens mee vergeleken kan worden. Van het maken van een persoonlijke afspraak voor het opnemen van uw maten en het kiezen van de materialen tot de laatste doorpassing staan de ervaren specialisten u met raad en daad bij.

  Made to Measure door Thom Broekman biedt u een kostuum met persoonlijkheid.

Made to measure

door Thom Broekman
lees meer