Les Deux

Les Deux Stan Seersucker Zwembroek Dark navy

€69

Les Deux Stan Seersucker Zwembroek court orange

€69

Les Deux Stan Stripe Seersucker Zwembroek

€69

Les Deux Stan Stripe Seersucker washed denim blue ivory Zwembroek

€69

Les Deux is verkrijgbaar in Utrecht bij Thom Broekman vanaf augustus 2024! Een rechtenstudent uit Kopenhagen en een creatieve geest met wortels in Centraal-Afrika ontmoetten elkaar in een bar in Kopenhagen. Ze zagen een T-shirt, eenvoudig wit met militaire patches, en kregen het idee om meer van zulke T-shirts te maken. Met overtuiging begonnen ze kleding te creëren die mensen verenigt en voor iedereen toegankelijk is.

Sinds die eerste ontmoeting is er veel gebeurd. Het begon allemaal in een klein appartement van de oprichter in Kopenhagen, maar het merk is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen met een team van 100 mensen, elk met een unieke persoonlijkheid en achtergrond. Met hun Legacy-programma streven ze naar verandering in de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Ze nemen deel aan diverse projecten, variërend van het bouwen van scholen voor Syrische vluchtelingen in het Midden-Oosten tot sociale initiatieven die kansarme jongeren in Denemarken een tweede kans bieden.

Les Deux, een toonaangevend merk in de modewereld, belichaamt tijdloze elegantie en moderne stijl. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen biedt Les Deux een unieke kledingervaring. Van verfijnde tailoring tot casual essentials, de collecties weerspiegelen vakmanschap en Scandinavisch minimalisme. Ontdek de veelzijdigheid van de kledingstukken, perfect voor elke gelegenheid. Met een focus op duurzaamheid en ethische productie is Les Deux niet alleen een mode-icoon, maar ook een bewuste keuze voor de hedendaagse consument. Laat je inspireren door de tijdloze allure van Les Deux en omarm een stijlvolle en verantwoorde benadering van mode.

Want echt geweldige kleding gaat niet alleen over hoe je eruit ziet, maar vooral over hoe je je voelt in Les Deux in Utrecht bij Thom Broekman.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?