North84

Het Nederlandse NORTH84 is een broekenmerk dat chino’s en broeken maakt van hoge kwaliteit voor de smart casual stijl. Een echte must have in de garderobe van iedere man.

De NORTH84 broek is gemakkelijk te dragen en comfortabel met een luxueuze uitstraling. Een perfecte vervanger voor uw klassieke pantalon onder een slim-fit blazer.

Alle chino’s bieden veelzijdigheid en eindeloze combinatiemogelijkheden. NORTH84 broeken worden in Nederland ontworpen met een grote passie voor vakmanschap. Wij willen gewoon de mooiste broeken maken. Wij willen uw favoriete broek maken.

De broeken van NORTH84 worden geproduceerd in Europa en daarmee voldoen we aan de Europese regelgeving. De gehele productie vindt plaats in Roemenië. De productiebedrijven zijn BSCI gecertificeerd en de wasserij heeft het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Daarnaast zijn de grondstoffen per broek afkomstig van onze weverijen in Italië, Duitsland, Turkije en Portugal. Op deze manier worden alle processen in eigen hand gehouden. Dit om zo de perfecte pasvorm te kunnen garanderen.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?