Herno

Herno Monogram Cap

€149.95

Herno Blazer in Byron Blue

€749.95

Herno Bodywarmer Sand

€549.95

Herno Il Giacco Legend Black

€599.95

Herno City Life Raincoat Blue

€699.95

Herno, belichaamt perfect het concept van “silent luxury” in het concept Broekman in Utrecht

Sinds de oprichting in 1948 door Giuseppe Marenzi en Alessandra Diana heeft Herno een reputatie opgebouwd. Zij leveren hoogwaardige, outerwear en kleding van uitzonderlijke kwaliteit, zonder overdreven branding.

Net zoals Broekman streeft het naar een tijdloze stijl en verfijning in zijn assortiment. Herno straalt een discrete, ingetogen elegantie uit in al zijn ontwerpen. Van de kenmerkende gewatteerde jassen tot de verfijnde trenchcoats, elk stuk is doordrenkt met vakmanschap en aandacht voor detail, wat bijdraagt aan de onmiskenbare allure van het merk.

Wat het silent luxury concept betreft, past Herno perfect in deze filosofie door de focus te leggen op kwaliteit, vakmanschap en tijdloze esthetiek in plaats van op opzichtige branding. Dit creëert een gevoel van exclusiviteit en verfijning voor degenen die de waarde van subtiel vakmanschap waarderen boven luidruchtige logo’s.

Bovendien sluit Herno’s toewijding aan duurzaamheid naadloos aan bij het ethos van Broekman. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en ethisch verantwoorde productiemethoden, toont Herno haar streven naar een meer bewuste en verantwoorde benadering van mode, wat deel uitmaakt van het bredere streven naar een duurzamere luxe-industrie.

Kortom, Herno illustreert op prachtige wijze het silent luxury concept van Broekman, waarbij kwaliteit, vakmanschap en tijdloze elegantie centraal staan, terwijl tegelijkertijd wordt gestreefd naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?