Ontdek Woolrich in Utrecht bij Thom Broekman’s vernieuwde concept, gelegen aan de Lange Elisabethstraat 13. Vanaf augustus 2024 brengt Thom Broekman het gerenommeerde merk Woolrich naar het hart van Utrecht.  Functionaliteit en stijl komen samen voor een onvergetelijke winkelervaring.

Woolrich staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige outerwear en tijdloze ontwerpen die perfect zijn voor de moderne avonturier. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1830, staat Woolrich bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. Bij Thom Broekman vind je een uitgebreide selectie van Woolrich-producten, variërend van de iconische parka’s en donsjassen tot comfortabele knitwear en accessoires.

Woolrich kleding is niet alleen modieus, maar ook functioneel, waardoor het merk geliefd is bij avonturiers en stadsbewoners alike. De gebruikte wol en technische stoffen zorgen voor warmte en comfort, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Van tijdloze ontwerpen tot moderne interpretaties, elke creatie straalt het erfgoed van het merk uit. Ontdek de veelzijdigheid van Woolrich en omarm een lifestyle die zowel chic als functioneel is.

Met het vernieuwde concept aan de Lange Elisabethstraat 13 biedt Thom Broekman een eigentijdse en luxe omgeving waar je kunt genieten van een exclusieve winkelervaring. Laat je inspireren door de nieuwste collecties van Woolrich en ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor elk seizoen.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?