Jacob Cohen Jeans is in Utrecht en omgeving exclusief verkrijgbaar bij Thom Broekman en natuurlijk online in onze webshop.

Jacob Cohën Jeans

Jacob Cohën Nick Super Slim Fit Blauwe Jeans met Gele patch

€399.95

Jacob Cohën Nick Slim Fit Blauwe Jeans met Multicollor patch

€449.95

Jacob Cohën Nick Slim Fit Blauwe Jeans met Oranje patch

€399.95

Jacob Cohën Nick Slim Fit Licht Blauwe Jeans met Groene patch

€399.95

Jacob Cohën Nick Slim Fit Jeans met Gestreepte Patch

€449.95

Jacob Cohën Nick Slim Fit Licht Blauwe Jeans met Witte Patch

€499.95

Jacob Cohen Jeans is hét merk wanneer we het hebben over stijlvolle, luxe, Italiaanse jeans.

Deze Italiaanse jeans ontwerper is bekend van zijn prachtige Italiaanse stretchkwaliteiten, comfortabele pasvorm en prachtige wassingen. Afgewerkt met luxe details zoals verzilverde knopen en een fraaie zakdoek om de knopen te poetsen. Of nog beter, gebruikt kan worden als pochet voor de perfecte styling van je outfit. Combineer uw Jacob Cohen jeans met een van onze andere Italiaanse luxe merken. Een merino wollen pullover van Gran Sasso of een casual top van Paul & Shark

Bij Thom Broekman vindt u een grote collectie Jacob Cohën in de fit 622-Slim. Deze pasvorm valt slank op het bovenbeen en heeft een smalle voetwijdte. De perfecte slim fit jeans voor mannen. Dit model komt in verschillende kleuren en wassingen, van licht tot donker blauw maar ook zwart en grijs. Nieuw dit seizoen zijn de destroyed jeans, voor de wat stoerdere en casual look.

De jeans van Jacob Cohën worden gemaakt in één lengte maat en moeten vaak op maat gemaakt worden voor u. Speciaal levert Jacob Cohën bij iedere jeans een klosje garen mee, zodat het atelier altijd de originele kleur kan gebruiken bij het vermaken van uw jeans. Het atelier van Thom Broekman beschikt over een speciale aangekochte naaimachine om uw jeans met een originele chain stitch korter te maken.

Jacob Cohën is in Utrecht en omgeving exclusief verkrijgbaar bij Thom Broekman en natuurlijk online in onze webshop.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?