Vacature verkoopmedewerker 24 uur

We're looking for you!

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen. Werken bij Thom Broekman vraagt om energie, maar geeft vooral veel energie! De Rode Winkel heeft soms is er een plekje vrij. Natuurlijk staan wij altijd open voor sollicitaties en stagiaires.

Voor onze luxury herenmode zaak zijn wij op zoek naar een parttime medewerker of medewerkster die doordeweeks en in het weekend een aantal uren kan draaien. 3 dagen per week.

Thom Broekman is samen met De Rode Winkel een van de toonaangevende winkels in Utrecht met merken als Profuomo, Hugo Boss en Jacob Cohen. 

Sinds februari dit jaar zijn de winkels tijdelijk niet meer tegenover elkaar. Het pand van Thom Broekman ondergaat een grote verbouwing en keert rond september  2024 weer terug in een prachtig nieuw pand met fresh, vooruitstrevend interieur, nieuwe branding én met een (voor een groot deel) nieuw merkenpakket! We. Can’t. Wait!

In onze winkel aan de Steenweg(schuin tegenover de HEMA) kleden wij de mannen van Utrecht op zijn best. Van casual tot maatpak. Nu al met mooie merken als Berwich, Alpha Tauri en Xacus. Binnenkort met veel bekende grote merken.

Wil jij een baan naast met uitdaging? Die vind je bij ons. Je komt te werken voor een 186 jaar oud bestaand familiebedrijf met een jong, gedreven en ervaren team. Je start in onze – je zou het bijna niet zeggen als je het ziet – tijdelijke locatie aan de Steenweg en verhuist net als de rest mee terug naar de nieuwe winkel aan de Lange Elisabethstraat.

Ben jij gedreven, leergierig en hou je van werken met mooie merken? Dan zien wij jouw sollicitatie heel graag tegemoet!

Stuur jouw CV + motivatie naar info@thombroekman.nl t.a.v. Wouter Broekman.

Thom Broekman Herenmode Utrecht is, de herenmodezaak waar u terecht kan. Kostuums, pakken, overhemden, broeken, truien en polo's.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?