Winkeltips voor mannen

KOOP SETS IN PLAATS VAN LOSSE ITEMS​

Laat u goed adviseren. Als u toch geld gaat uitgeven zorg dat u kan combineren en sets kan maken. Dat scheelt tijd in de ochtend, u kan gemakkelijker verschillende items combineren zodat u deze vaker aan kan en er toch goed verzorgt uit ziet.

Maak een lijst wat je nodig heb

Maak een boodschappenlijst. Wat heb je nodig? Gaat u op zoek naar basics of juist uitgesproken items. Voor welke gelegenheid gaat u winkelen. Kies een winkel waar u in een keer kan slagen

Koop alleen wat je nodig hebt

Ook als is de verkoper toch zo goed, koop wat u nodig heeft. Maar maak een uitzondering… als u geïnspireerd wordt of een kans krijgt die u niet mag missen. Ga er voor

Check of je basics aangevuld moeten worden

Bekijk altijd voordat je weggaat van huis of je nog nieuwe basics nodig hebt. Als je in de winkel bent, begint u te twijfelen. Als u deze niet nodig hebt, dan koopt u ze vaak. Als deze niet nodig hebt vergeet u deze. Vaak is er dan net een aanbieding die u mist.

Kies voor maatwerk

Wij bedoelen niet dat je voor een maatpak moet gaan maar laat je kleding op maat maken. Is de broek te lang, zijn de mouwen te lang, schouders te breedt. Onze kleermaker is gespecialiseerd in herenkleding. Een kledingstuk dat niet perfect past, doet afbreuk aan de gehele outfit.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?