Wat is business casual?

Business casual

Business Casual is een zeer breed begrip. Deze dresscode wordt voornamelijk gedragen in het bedrijfsleven. In vergelijking met de business dresscode is dit wat toegankelijker en vrijer in keuze. Denk bij deze dresscode aan een goed zittende colbert, dit kan variëren van een wollen tot een katoenen of zelfs linnen stof. Ook mag er een dessin of structuur in zitten.

Stylen met welke broek?

Afhankelijk van de outfit is dit mooi te combineren met een goed passende chino. Een spijkerbroek word over het algemeen ook geaccepteerd, mits deze geen scheuren en gaten bevat. Want orde en netheid staan bovenaan in deze dresscode.

Style tip

Draag hierbij een bijpassend overhemd, een stropdas is zeker niet verplicht bij deze dresscode. Mocht je geen overhemd aan willen doen dan is een polo een leuk alternatief, bij voorkeur wel met lange mouwen. Bij deze dresscode gaat het vooral om comfort. Schoenen kunnen variëren van een nette leren schoen tot loafers en gespschoenen. Hierbij geldt ook dat de riem bij uw schoenen moet matchen.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?