De beste broeken voor mannen

Ieder seizoen maken wij een selectie van de beste broeken voor heren bij onze leveranciers en merken. Wij hebben een uitgebreide keuze uit chino’s, 5-pocket broeken en jeans. U kan denken een aan basis items zoals een khaki chino maar ook aan een luxe jeans.

Gardeur

Gardeur is al jaren een vast gezicht in onze collectie. Van de klassieke Benny 5-pocket tot slim fit chino.

De modische slim fit chino mag natuurlijk niet ontbreken in uw garderobe. 

Mason's

Het Italiaanse Mason’s maakt al jaren de meest comfortabele chino’s. Deze chino’s kan u goed combineren met een strijkvrij overhemd van Profuomo of Olymp of polo van HUGO BOSS.

HUGO BOSS

HUGO BOSS staat voor kwaliteit en comfort. Wij hebben het grootste HUGO BOSS aanbod van Utrecht en omgeving. In ons assortiment zijn vrijwel alle fits en kleuren vertegenwoordig van HUGO BOSS.

De broeken zijn in drie categorien in te delen, jeans, chino’s en geklede pantalons.

In de jeans hebben wij de slim fit Delaware, slim fit Charleston en regular fit Maine.

Het aanbod in chino’s bestaat uit de Kaito Slim fit, slim fit Schino, Keth slim fit chino, HUGO 734 skinny chino.

Als geklede pantalon hebben wij de Genius Pant van HUGO BOSS in het assortiment.

North 48

Het Nederlandse NORTH84 is een broekenmerk dat chino’s en broeken maakt van hoge kwaliteit voor de smart casual stijl. Een echte must have in de garderobe van iedere man.

Jacob Cohen

Jacob Cohen staat bekend om zijn Italiaanse stretchkwaliteiten, comfort en prachtige wassingen. Het model de J622 is aangepast door Jacob Cohen en heet tegenwoor de Nick Slim. Dit is het populairste model van het Italiaanse modemerk.

Een broek van Jacob Cohen is de basis van een nieuw soort en goede vervanger van een kostuum. Het heeft een luxe uitstraling. 

Om uw casual outfit af te stijlen, combineert u deze jeans met een top van Paul & Shark of Gran Sasso

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?