Herenmode tips: Trouwpakken de trends van 2019

Welkom bij Thom Broekman. In deze aflevering van herenmode tips vertelt Wouter Broekman u meer over de trouwpakken van 2019.

Gefeliciteerd als u dit jaar gaat trouwen. Graag nemen wij u mee in de laatste trends van dit seizoen. Dit seizoen zien wij veel lichte kleuren en pasteltinten, zoals licht grijs en groen, perfect voor een mooie zomerbruiloft. Daarnaast zien wij nog steeds veel licht blauw perfect voor op het strand of op een kasteeltje in ’t groene hart.

DRIEDELIG TROUWPAK

Nog steeds belangrijk is driedelige kostuum. Zoals Harvey specter van Suits die altijd in een driedelig pak tevoorschijn komt. De laatste trend de peaky blinders style geinspireerd op de jaren 20’. Kies een ander gillet onder het trouwkostuum, waardoor u een brutaler trouwpak krijgt.

Dit was in het kort iets over de laatste trends op het gebied van trouwkostuums. Wij helpen u graag op weg, op zoek naar het perfect trouwpak. Wilt u meer informatie kijk op de website www.thombroekman.nl of kom naar de winkel.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?