Tips voor het kopen van je eerste pak

Een pak koopt u niet elke dag, stel eerst de vraag aan uzelf ; Waar heb ik een pak voor nodig? 

Dat kan zijn een gala, sollicitatie, bruiloft, begrafenis. Het is in iedergeval een speciale gelegenheid. Neem in ieder geval de tijd om een pak te kopen want het kost tijd en dan maakt u de beste keuze.

Advies van ons naar u, voor het aanschaffen van uw eerste pak;

  1. Koop een pak dat u voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken !
  2. Onze voorkeur gaat uit naar een effen donkerblauw of donkergrijs pak,
  3. Beide kleuren zijn makkelijk te combineren met diverse overhemden, stropdassen, strikken en gilets (afhankelijk van de gelegenheid).

Stof en patroon

Ook adviseren wij, een egaal pak zonder patronen (ruiten, strepen, of andere motieven). Een uitgesproken pak valt namelijk op. U wilt niet de indruk wekken dat u maar èèn pak heeft, Voeg wel iets van je eigen smaak toe. 

Wat voor materiaal zou u willen voor uw pak?

Synthetisch, wol, linnen, katoen, cashmere. Of een mengeling van materialen. Het kan allemaal. Laat u in de winkel altijd adviseren welke stof past bij uw wens. Als je de juiste stof hebt gevonden draag je vaker en gemakkelijker je kostuum.

Koop je een pak dat je zeker vaker gaat dragen. Ga voor Mix & Match. Mix & Match betekent dat je het colbert en de pantalon apart van elkaar koopt. Je kan zo diverse maten mixen. Een grotere broek met een kleiner jasje. Mix & Match zit ook langer in de collecties en zo kan je gemakkelijk na verloop van tijd een extra broek kopen. Een broek krijgt sneller draagsporen.

Wat is uw juiste maat ?

Laat u daarin goed door ons adviseren, passen is weten.

Wij hebben maat 42 t/m maat 60 in de winkel en ook de kwart en lengte maten

Dus voor lang, breed, kort, voller of gespierder dan gemiddeld, wij hebben uw maat.

Durf te laten vermaken

Bij een confectiekostuum hoort het op maat maken van. in 90% van de gevallen moet een pak vermaakt worden; pantalon korter of langer, mouwen korter of langer, colbert tailleren. Confectie is een indicatie van wat de meest voorkomende maten en daar weer het gemiddelde van. Nu weten wij dat iedereen anders is, een perfect kostuums dat op maat is. Dat kan dus een confectiepak zijn alleen heeft de kleermaker zijn best gedaan.

Wij spelden alles voor u af en onze kleermaker maakt het voor u passend,

Zodat uw eerste pak perfect past en naar uw wens.

Combineren

Combineren kan je leren. Als je een pak voor verschillende gelegenheden gaat dragen zoals sollicitatie en een bruiloft. Dan kan je met andere schoenen, overhemd, stropdas een compleet andere look creëren. 

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?