De zoektocht naar het perfecte trouwpak

Het hoge woord is er eindelijk uit, maar wat nu? Waar moet je als aanstaande bruidegom op letten bij het kopen van een goed trouwpak? Het is immers een van de belangrijkste dagen, zo niet de belangrijkste dag van je leven. Iets wat je voor altijd bij je zal dragen.

1. Neem de tijd voor oriëntatie

Om een zo goed mogelijk beeld te creëren is het zaak om beeldmateriaal te verzamelen met een stijl waarin je jezelf kunt identificeren. Zo weet de verkoopadviseur wat jij mooi vindt.
Als je weet wat je wilt is het aan te raden om een afspraak te maken. De verkoopadviseur weet dan dat je langskomt en kan zich dan ook goed voorbereiden. Het is gebruikelijk om ongeveer een half jaar van te voren langs te komen. Door ruimschoots van te voren langs te komen heb je zelf nog voldoende tijd om na te denken over opties en is er voldoende tijd om je bestelling door te geven en indien mogelijk het trouwpak te vermaken voor de perfecte pasvorm.

2. Zorg voor een goede match met de bruid

We weten allemaal dat de bruid de meeste aandacht trekt op een bruiloft. In haar zorgvuldig uitgekozen droomjurk straalt ze helemaal van top tot teen en krijgt zij daardoor de meeste aandacht van de gasten. Zorg ervoor dat je als bruidegom je trouwpak afstemt op de outfit van je partner. De tip is dan ook om je stofstaal van de trouwoutfit van je partner mee te nemen tijdens een winkelbezoek. Zo kan je ervoor zorgen dat je eigen trouwpak perfect afstemt op de outfit van je partner. Hiermee creëer je samen eenheid in de kledingstijl en horen jullie ook op het gebied van kleding écht bij elkaar.

3. Zorg ervoor dat de stijl van de bruiloft door betaald wordt naar de kleding

Trouwen je als bruidspaar in vintage stijl? Zorg er dan voor dat je een trouwpak kiest die zich hiervoor leent. Hetzelfde geldt voor een licht zacht kleurig pak, ideaal voor het thema terug te laten komen in de details van kleding. Voeg bijvoorbeeld een subtiele touch toe met een gekleurde das, corsage of gedessineerde sokken met een leuke print!

klik hieronder om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?