De ultieme basic voor mannen: het witte hemd

Omdat het witte shirt past bij zowel zakelijke als casual outfits zijn ze geschikt voor ieder draagmoment. Strak en onberispelijk bij je business kostuum, stijlvol bij iedere smart casual combinatie of losjes op een chino of jeans op je vrije dag. Een wit overhemd van past altijd en kom je nooit under- of overdressed voor de dag.

Zo kiest u het beste overhemd:

Super Slim Fit

Super Slim Fit is super getailleerd en valt ca. 4 tot 6 cm slanker dan een normale slim fit. Dit hemd valt super slank over borst en taille en past perfect bij een atletisch en sportief figuur. Vaak zijn deze shirts uitgevoerd met een beetje stretch voor het draagcomfort.

Slim fit

Slim fit is een getailleerde, strakke pasvorm en is bedoeld voor de slankere man. Deze shirts zijn slank gesneden op de borst en taille. Dit zorgt voor een modische en jonge look.  Slim fit is de meest gangbare en voorkomende pasvorm.

Regular fit

Regular fit is pasvorm die minimaal tot niet getailleerde is en is bedoeld voor de wat vollere man die een comfortabel zittend shirt zoekt. Dit geeft een klassieke en verzorgde uitstraling.

Maatadvies bij het vinden van een overhemd

Bij twijfel tussen twee maten, adviseren wij voor dit product om de grootste maat te nemen. Anders staan de knopen namelijk op spanning waar ze niet dicht gaan of open gaan staan en dat is natuurlijk geen gezicht.

TWIJFEL?

Bij twijfel of je de goede maat gevonden hebt? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. Als overhemden specialist staan we met onze persoonlijke service klaar om het perfecte shirt voor je te vinden. Hier kun je alle verschillende fits proberen en adviseren we je graag bij het maken van je keuzes.

Maattabel

De maattabellen van alle overhemden vindt je onderaan deze pagina. Zoek eerst naar de juiste boordmaat, bekijk of ook de andere maten bij borst en taille ook goed zijn. Geen enkele maat mag te klein zijn.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?