De overhemden van Olymp

OLYMP: EEN OVERHEMD VOOR ELKE GELEGENHEID

Voor business of casual, de shirts van Olymp kenmerken zich door modieus ontwerp. Alle stoffen zijn strijk- en kreukvrij of eenvoudig te strijken kwaliteit. De hoogwaardige kwaliteiten dragen fijn en zijn altijd fraai afgewerkt met contrasten en mooie boorden. De collectie bestaat bij Thom Broekman uit de ruime Modern Fit, de slanke Level Five Fit en de super Slim Fit No. 6. Voor de liefhebber is er ook de Premuim Signature lijn, welke zich onderscheid met luxe two-ply stoffen en echte parelmoerknopen.

SUPER SLIM FIT OLYMP NO. SIX

Deze super slanke snit voor atletische silhouetten. De trendy verjonging van het silhouet benadrukt het figuur van sportieve mannen in een OLYMP overhemd. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor een onbelemmerd hoog draagcomfort.

BODY FIT OLYMP-LEVEL FIVE

Deze slank gesneden pasvorm is voor een slanke en modebewuste man. De coupenaden op de rug accentueren de pasvorm van dit Olymp overhemd. Gemaakt van comfortabele stretchstof voor een optimaal draagcomfort.

MODERN FIT OLYMP LUXOR

Deze stijlvol moderne snit voldoet aan de huidige modebeeld. Deze pasvorm is licht getailleerd.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?