De kostuums van Thom Broekman

Thom Broekman is de kostuumspecialist van Utrecht. Van ons merk Thomas Henderson tot HUGO BOSS en van mix & match van Digel tot een maatpak uit ons Made tot Measure programma. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u het perfect kostuum kiest uit onze collectie.

Thomas Henderson

Kostuums geïnspireerd op de Italiaanse en Duitse herenmode in een Nederlands jasje. Van een slanke modische ruit tot klassiek blauw die in geen enkele garderobe mag ontbreken. Thomas Henderson is het eigen label van Thom Broekman. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is voor een kostuum. Wij hebben een uitgebreid netwerk van producenten die gespecialiseerd zijn in kostuums en overhemden. Dat is  de reden dat deze producten een perfecte prijs-kwaliteitverhouding hebben. U heeft twee Thomas Henderson pakken voor €499,-. Dat is een erg intessante businessdeal.

Digel

Digel is een internationaal modelabel met een innovatieve visie en een creatieve geest. Hoge normen voor service en duurzaamheid bepalen de collecties – dag in dag uit.

Digel focust zich op een doelgroep die gevoel voor kwaliteit heeft, voor wie vertrouwen van stijl en betaalbare hedendaagse kleding voor elke gelegenheid essentieel zijn.

Digel blinkt uit in het hoge kwaliteit, maximaal draagcomfort en een redelijk prijs. Digel biedt diversiteit van producten en garandeert dat u altijd en overal perfect gekleed bent. Digel biedt mode met de perfecte pasvorm

Het gaat ook om functionaliteit. Of het nu gaat om bescherming en aanvullende functies of innovatieve materialen – Digel is een stop vooruit.

Digel heeft een scherp oog voor de nieuwste trends en zijn creatief in  haar ontwerpen. Zij voegen modieuze accenten toe en zijn altijd afgestemd op de tijd.

Hugo Bos

In Duitsland geboren en gemaakt, is Hugo Boss uitgegroeid tot een luxe luxemerk voor heren zonder het stevige prijskaartje. Hun pakken en smokingS zijn het go-to-merk voor over de hele wereld. Verwacht een product van topkwaliteit, net als een Porsche.

Voor een slank pak dat mannelijkheid en elegantie uitstraalt, is Hugo Boss een favoriet merk voor heren over de hele wereld. Verkrijgbaar in klassieke, no-nonsense kleuren, biedt het luxe label pakken voor elke gelegenheid. Kies voor het kantoor een comfortabele en verfijnde normale pasvorm. Als je op zoek bent naar een eigentijds pak dat past bij de contouren van het lichaam, dan is de slanke pasvorm iets voor jou. Tot slot zijn extra slanke snitten beschikbaar voor een vlijmscherp avondensemble.

Made to Measure

Thom Broekman heeft een uitstekend Made to measure programma voor een pak op maat. Een maatpak wordt afgestemd op uw wensen. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar echt iets unieks. Klik hier onder voor meer informatie over maatpakken bij Thom Broekman Utrecht.

Thom Broekman heeft een uitstekend Made to measure programma voor een pak op maat. Een maatpak wordt afgestemd op uw wensen. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar echt iets unieks. Klik hier onder voor meer informatie over maatpakken bij Thom Broekman Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?