De favoriete outfits van Tom Broekman

Nick & Johnny van de mannen van het marketingteam en verkoopteam van Thom Broekman spraken afgelopen Tom(5e generatie) over zijn kledingstijl en zijn twee favoriete outfits van dit moment. Sinds hij het bedrijf heeft overgedragen aan de 6e generatie Broekmannen hoeft hij van zichzelf niet vaak meer in volledig kostuum. Hij omschrijft zijn persoonlijke stijl als smart casual. Deze stijl past als dresscode bij heel veel gelegenheden. Tom vindt dit de beste stijl. Waarom? Het is nooit undersdressed en nooit overdressed. 

Outfit 1: to-go outfit

Bij deze eerste outfit draagt Tom een Sartorria Latorre colbert met ruitdessin, het colbert is ongevoerd met een zachte schouder vulling. Onder de colbert draagt hij een mooie lichte coltrui van HUGO BOSS. Een coltrui is op dit moment een echte musthave voor mannen. Een coltrui bij een man creëert echt aantrekkingskracht. De broek die hij draagt is een prachtige Jacob Cohen jeans. Dit maakt zijn outfit helemaal af.

De spijkerbroek is handgemaakt in Italië, heeft zilveren knopen en heeft een ongekend mooie pasvorm. Sinds hij het bedrijf heeft overgedragen is dit zijn to-go outfit voor zowel zakelijk als privé afspraken. Zijn favoriete kleurcombinatie bestaat uit blauw en bruin omdat deze kleuren altijd een luxe uitstraling hebben.

Outfit 2: Fashion outfit

De tweede outfit die Tom draagt bestaat uit een mooie Merinowollen vest van Gran Sasso in geverfd donkerblauw waardoor het vest een vintage uitstraling heeft. Gran Sasso hebben wij sinds dit seizoen in het assortiment opgenomen bij Thom Broekman. Tom is zeer te spreken over de kwaliteit en erg blij hiermee met het vest. Hieronder draagt hij een wit overhemd van Olymp Signature. Dit is een luxere lijn van Olymp die wij voeren. Olymp is al jaren een overhemdenspecialist.

Alle overhemden die Olymp produceert, zijn strijkvrij en onderhoudsvriendelijk. Het overhemd is geproduceerd met dubbel gesponnen garen (two-ply cotton) en heeft een luxere uitstraling. Hij vult zijn outfit aan met een wollen pantalon van Atelier Noterman, ook dit is een nieuw merk in het assortiment. De pantalon is gemaakt van wol met een prachtige ruitdessin, ook heeft de pantalon een bandplooi en zijspanners.

De bandplooi is weer on-trend en wordt in het straatbeeld fashionable gedragen.

Zijn favoriete kleurcombinatie bestaat uit blauw en bruin omdat deze kleuren altijd een luxe uitstraling hebben.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?