De compleetste trouwcollectie van Utrecht

Een compleet assortiment van trouwpakken en toebehoren in Utrecht vindt u bij Thom Broekman. Daarbij komt onze passende service. Wij weten al 185 jaar de trouwtrends en het modebeeld te volgen.

Nog mooier nu de trouwcollectie voor de zomer van 2022 is al gearriveerd bent u direct op de hoogte van de laatste trouwtrends.

In de collectie vindt u stijlvolle kostuums van hoge kwaliteit. Het fijne aan onze collectie is dat uw met een HUGO BOSS of Digel kostuums de plank nooit misslaat. Een optie is het kiezen voor maatwerk Thomas Henderson. 

Wij hebben een heel aantal stofkeuzes uitgebracht en hangen voor uw klaar. Ook kan gekozen worden voor het personaliseren zoals kleur van knopen, biezen, stoffen, voering en datum/naam borduren.

Het is mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen en u te oriënteren, Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij hebben een jarenlange ervaring en begeleiden u naar de juiste keuze.

Maak vrijblijvend hier uw afspraak

Mochten we je nou toch nog ergens mee kunnen helpen staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Kom eens langs bij onze winkel in Utrecht of plan een afspraak in.

Bekijk hier een selectie van ons trouwassortiment

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?