De herenmode specialist van utrecht

Profuomo

Profuomo is al meer dan 15 jaar een begrip in het assortiment van Thom Broekman. Wij zijn erg trots op de duurzame samenwerking met dit Italiaanse merk. Hoogtijd om wat meer te vertellen over het merk, de geschiedenis en de collectie.

Profuomo is in 1934 opgericht door Heinz Michaelis. Profuomo onderscheid zich door het gebruik van de beste stoffen met de mooiste Italiaanse ontwerpen. Drie generaties later wordt staat deze filosofie nog steeds centraal. Zo gebruiken ze nog altijd dezelfde slogan: “One eye on the past & the other looking to the future”.

Profuomo onderscheid zich door het gebruik van de allerbeste materialen voor de productie van overhemden. Stoffen als: Twill, Oxford en Panama Oxford worden dan ook veel gebruikt door het Italiaanse merk. Door het gebruik van de mooiste ontwerpen richt Profuomo zich op de moderne man die waarbij voor iedere gelegenheid een perfect overhemd te vinden valt om de outfit helemaal compleet te maken.


Collectie

Thom Broekman biedt een uitgebreide aanbod overhemden in diverse materialen van het merk Produomo. Zo is er voor iedere gelegenheid een passen overhemd te vinden. Naast de bekende collectie overhemden zijn er ook riemen, pochets, manchetknopen, vlinderdassen, stropdassen en bretels te verkrijgbaar bij Thom Broekman.

Wilt u meer weten over de overhemdencollectie van Thom Broekman?
Overhemden en pasvormen

Deel dit verhaal:
Avatar

Geschreven door:

Thom Broekman

Zoeken

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by