Kledingtips voor mannen

Mannen leven het liefst zo efficiënt mogelijk. Dat komt ook terug in het dagelijkse leven, de kledingkast en natuurlijk het winkelen. Veel mannen winkelen het liefst zo min mogelijk en het liefst in een winkel waar zij in een keer kunnen slagen. Om uw kledingstijl altijd in orde te hebben heeft Thom Broekman een aantal tips voor mannen.

Structureer uw kast

Door structuur aan te brengen, weet u wat u waar kan vinden. Hang veel items op zodat u deze niet nog eens hoeft te strijken. Leg of hang kleding op kleur, zo kan u gemakkelijker sets maken en combineren.

Kies voor essentieels

Wat zijn essentials?

 1. Overhemden in de kleuren wit, licht blauw, donker blauw en zwart
 2. T-Shirts in de kleuren in de kleuren wit, blauw, grijs en zwart.
 3. Polo’s in de kleuren licht blauw, donker blauw en zwart.
 4. Broeken of jeans in de kleuren licht blauw, donker blauw, grijs en zwart
 5. Jassen: lange jas voor over een kostuum en een korte jas als casual.
 6. Kostuums in de kleuren lichte kleur, donker blauw, zwart en eventueel grijs.

  Vul essentials aan met uitgesproken stukken

  De items hierboven horen standaard in de garderobe van iedere man. Door uitgesproken items of persoonlijke favoriten toe te voegen maakt u een garderobe en kleding stijl echt eigen. Denk aan een kleur die bij u past zoals bordeauxrood, okergeel, donkergroen, print of streep.

  Laat je kleding repareren of vermaken.

  Is uw kleding kapot, te groot of te klein, laat uw kleermaker het bekijken. Het is natuurlijk erg jammer als u een van uw favoriete items niet meer kan dragen.

  Gerelateerde artikelen

  Blog

  Werken moet lonen!

  Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

  Lees verder
  Blog

  UPV: wat is dat?

  We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

  Lees verder
  Start chat
  Chat met Thom
  Thom Broekman Whatsapp
  Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?