Een passende outfit voor een urban trail

Nieuw dit seizoen van HUGO BOSS hebben wij de cashmere-touch denim. Deze jeans zijn comfortabel en hebben een mooie pasvorm. Deze luxe HUGO BOSS jeans worden gemaakt door Candiani in Italië. Deze denimdoeken zijn exclusief en van hoogwaardige kwaliteit.

Deze outfit van Daan word gecomplimenteerd met een mooie hoodie en wollen overcoat om het een casual uitstraling te geven, zo kom je comfortabel en warm de winter door.

Dit is een mooie totaal outfit van Profuomo. Daan draagt een donkerblauw wollen single breasted jas als deze is een klassiek en veelzijdig item.

Combineert mooi met een casual weekend look, maar ook voor zakelijke gelegenheden. Gemaakt van een warme wolmix en is volledig gevoerd.

Weet u wij elke dag van de week geopend zijn.

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?