De herenmode specialist van utrecht

De coltrui van Thom Broekman

Het wordt langzaam kouder, dit betekent dat het herfstweer nu echt begonnen is. Kortom, hoogtijd om hét kledingstuk van dit najaar op een voetstuk te zetten, de coltrui.

Een mooie coltrui kan smart casual  gedragen worden in combinatie met een spijkerbroek. Of voor een zakelijke gelegenheid in combinatie met een goed kostuum.

Oorsprong

Coltruien zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het modebeeld. Maar wist je dat ze al honderden jaren gedragen worden? Vanaf de 19e eeuw begon men met het veelvuldig dragen van de coltrui. Vooral arbeiders, zeelieden en atleten waren fan van de coltrui.

Collectie

Binnen de collectie van Thom Broekman kan er onderscheid gemaakt worden tussen verschillende kleuren, merken en pasvormen.

De collectie coltruien bestaat uit de volgende merken: 2blind2C, Olymp, Hugo Boss, Corneliani, Scotland Blue, Blue Industry. Binnen deze merken is er dan ook eindeloos te combineren met verschillende keuren, prints en designs. De coltruien zijn gemaakt van merino wol, katoen en een mix hiervan.
Zo is er voor iedere man, voor iedere gelegenheid én voor iedere outfit een perfect passende coltrui.

Wilt u er ook stijlvol bijlopen dit najaar?
Kom dan snel langs en laat u kennismaken met het uitgebreide aanbod van Thom Broekman.

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by