Achter de schermen bij de fotoshoot van Thom Broekman.

Ieder half jaar als onze nieuwe collecties zijn uitgeleverd doen wij een fotoshoot waarbij wij de perfecte plaatjes schieten om onze nieuwste collecties te presenteren. We bedenken zelf de thema’s, die zijn ieder seizoen anders, en moeten passen bij de tijd van het jaar, de trendkleuren, het draagmoment en toont de highlights uit de collectie.

Inmiddels hebben wij een vaste creatieve crew om ons heen verzameld en voor wie Thom Broekman al een tijdje volgt, is het wellicht opgevallen dat Bart Dors al sinds 2015 het gezicht van Thom Broekman is. Hierdoor is Bart door de jaren heen ook wel ‘Mr. Broekman’ geworden. Inmiddels heeft zijn broer Nick Dors zich ook bij ons team gevoegd als fotograaf en hebben de broers samen Dors Studios opgericht!

Park Huize Doorn

Op vrijdag 2 oktober mochten we weer! En Wauw, wat een ontzettend leuke dag was dit. Dit kwam mede door de waanzinnige locatie waar we mochten fotograferen. Met dank aan onze vrienden van de Laundry Room, die regelden dat we hier mochten fotograferen.  

Jersey suit Profuomo broek €169,95 colbert €299.95

Coltrui Scotland Blue €79,95 nu 2 voor €109,95

Digel suède loafers €179,95

Kostuum Hugo Boss €549,95

Overhemd Thomas Henderson €79,95 nu 2 voor €109,95

Wij kunnen een bezoek aan Huize Doorn zeer aanraden! Zowel een bezoek aan het museum, als het park rondom het landgoed dat ook uitermate geschikt is voor een heerlijke wandeling. Wij hebben een erg goede lunch gehad bij de gezellige Oranjerie op het landgoed dat ook een gezellig terras heeft.

Pullover Profuomo  €99,95
Diverse pullovers, coltruien en shirts nu 2 voor €109,95

Colbert Profuomo €229.95 – coltrui Gran Sasso €209.95

Sportieve jas met bontkraag – Peuterey – €799.95


Deze prachtige herfstdag vormde het perfecte decor voor onze collectie, die boordevol natuurtinten zoals diverse bruin- groen en aardetinten zit. Wij hopen onze warme herfst combinaties u inspireren. 

We hebben ook een serie gefotografeerd met de nieuwe elektrische Porsche Taycan, met dank aan Porsche Centrum Leusden. Wij hebben de auto ook even mogen testen en dat was natuurlijk een feestje!

Colbert Sartoria Latorre €549.95 – pantalon Atelier Noterman €249,95

People of Shibuya

Dit Italiaans jassen merk, verwijst met de Japanse naam Shibuya naar de bekende zakenwijk in Tokyo, met de herkenbare en populaire scramble-kruising waar je diagonaal kan oversteken.

People of Shibuya heeft een “less is more” stijl, gemixt met Italiaanse elegantie. Dit zorgt voor een collectie vol met technische jacks met een onberispelijke pasvorm en een heerlijk draagcomfort. Afgewerkt met subtiele en luxe detaillering zorgt dit jassen merk voor een luxe, exclusieve en smaakvolle touch aan je outfit voor als u naar buitengaat.

Winkel veilig bij Thom Broekman

Om u en onze veiligheid te garanderen nemen wij het zekere voor het onzekere. Wij houden onze klanten en onszelf graag gezond en willen natuurlijk onze winkel voor iedereen openstellen. Daarom dragen de medewerkers bij Thom Broekman en De Rode Winkel preventief een mondkapje. 

Het dragen van een mondkapje bij Thom Broekman is niet verplicht, maar wordt zeer gewaardeerd.

Reserveer een paskamer bij Thom Broekman en ontvang een parkeerkaart ter waarde van 2 uur gratis parkeren in parkeergarage P5 Hoog Catharijne. 

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?