Vermaak service

Onze Service

Thom Broekman Utrecht begon 186 jaar geleden letterlijk achter de naaimachine en vandaag de dag is onze vermaak service een belangrijke pijler in ons bedrijf. Het vermaken en op maat maken van kleding is een verlengstuk van onze service. In eerste instantie zoeken wij eerst perfecte outfit, stijlen en kledingstukken voor jou. Natuurlijk kan het zijn dat alles in een keer perfect past. In de herenmode gaat het om de kleinste details en willen wij dat jouw kledingstukken perfect aanpassen bij jou.

Daarnaast zorgen wij dat je goed verzorgd wordt in de winkel met een goede kop koffie, lekkere wijn of een biertje. Wij zorgen dat jouw aankopen thuis bezorgd worden.

Wil je kennismaken met het team, bekijk dan onze teamleden hieronder en maak kennis. Wil je een afspraak maken met een van onze teamleden neem dan contact met ons op.

Kleding vermaken

Bij Thom Broekman staan wij altijd voor je klaar. Wij zijn herenmodespecialist van Utrecht en bieden naast onze persoonlijke service verschillende diensten aan.

Een kostuum vermaken natuurlijk een van de mogelijkheiden bij Thom Broekman, je kunt ook andere kledingstukken laten vermaken, zoals jeans, pantalons en overhemden.

Naast het vermaken van kledingstukken bieden wij aan jouw kledingstukken te stomen indien nodig.

Wij werken samen een atelier dat gespecialiseerd is in het vermaken van herenmode. Wij werken al jarenlang samen met dit atelier, waardoor de wisselwerking tussen onze herenmodespecialisten en tailors perfect verloopt.

Advies

Bij Thom Broekman krijg je altijd advies op maat. In de winkel en online proberen wij je te voorzien van de juiste antwoorden op uw vragen.

Je kan ons gemakkelijk bereiken via whatsapp, mail of telefoon.

Ben je online aan het shoppen en heb je maatadvies nodig. Iedere dag zijn wij goed bereikbaar.

Ons team met herenmode specialisten geeft je zo snel mogelijk antwoord.

Bezorgen aan huis

Bij Thom Broekman doen we graag iets extra’s om je van dienst te zijn.

Graag bezorgen wij al jouw aankopen en kledingstukken met vermaak service thuis zodat je jouw handen vrij heeft om verder te winkelen of gewoon even zorgeloos te genieten van onze gezellige stad Utrecht.

Tijdens de sale bezorgen wij jouw aankopen bij besteding vanaf €250,- gratis thuis.

Click & Collect

Komt het beter uit om de bestelling op te halen bij ons in Utrecht? Bij het bestellen kun je Click & Collect aanklikken. Dan kan je op jouw gewenste moment langskomen. Er is dan ook mogelijkheid om te passen. 

Komt u met de auto naar Utrecht en wilt u dichtbij parkeren? De dichtsbijzijnde parkeergarage is Hoog Catharijne P5, deze ligt op slechts een paar minuten loopafstand. Voer op uw navigatie het volgende adres in: Daalsesingel, 3511 LC Utrecht.

Parkeert u in deze parkeergarage dan ontvangt u bij aankoop van €100,- een kortingskaart t.w.v. 2 uur.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?