Voor bedrijven

Door het gebruik van bedrijfskleding verhoogt u de professionaliteit van uw organisatie

Bij een corporate uitstraling gaat om het uitdragen van de identiteit van een organisatie. De persoonlijke presentatie van medewerkers die direct in het gezichtsveld van de buitenwereld opereren speelt daarin een belangrijke rol. Daarbij kunnen wij u, op onderscheidende wijze, van dienst zijn.

Thom Broekman, herenmodespecialist sinds 1837, biedt zijn klanten te allen tijde een maatwerkoplossing, volledig afgestemd op uw wensen, smaak en budget. Wij bieden u een breed aanbod aan gerenommeerde merken waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Onderscheidend zijn onze persoonlijk service, aftersales en de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Er zijn diverse mogelijkheden om de gewenste sets samen te stellen, afhankelijk van uw wensen en speelruimte.

Thom Broekman is dé meest complete herenmodezaak van Utrecht, dit betekent dat er veel mogelijkheden en opties zijn om uw bedrijf een professionele en unieke uitstraling te geven, passend bij uw mogelijkheden.
Thom Broekman vertelt er u dan ook graag meer over.

Wilt u dat uw personeel een eenduidig en uniforme uitstraling heeft naar uw afnemer? Heeft u een beurs of een ander evenement waarin persoonlijke presentatie essentieel is?
Met onze vakkennis en het uitgebreide assortiment in merken pasvormen zijn we instaat om voor iedereen een overhemd die past bij ieder lichaamstypen.
Wilt u meer informatie over de pasvormen en de merken van Thom Broekman?

Bedient uw organisatie een B-2-B markt, (financiële) dienstverlening ? En wilt een uniforme uitstraling waarin u een onverslaanbare indruk maakt op uw partners. Thom Broekman heeft een uitgebreide collectie pakken bestaande uit vooraanstaande merken met de beste kwaliteit.
Bent u benieuwd naar het assortiment pakken van Thom Broekman?

Wilt een unieke indruk maken op uw omgeving? Door maatwerk zorgt u voor one-of-a-kind waarbij iedere medewerker een unieke set kan maken. Door maatwerk kunt u de identiteit van uw medewerkers én de kernwaardes van uw organisatie verankeren middels ons maatwerk.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom maatwerk?

Door de jaren heen heeft Thom Broekman aan diverse bedrijven en organisaties de bedrijfskleding verzorgen. Hieronder vindt u enkele bedrijven en organisaties waarvoor wij onze diensten hebben verleend.

Wilt u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden?

Bent u geinteresseerd? Wilt u kennismaken met ons? of juist direct over gaan tot actie? Wij zijn bereikbaar via de volgende kanalen.

Telefoon
Mail
Adres

Lange Elisabethstraat 20
3511 JA, Utrecht

Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze adviseurs neemt contact met je op.