Vacatures & Stages

Wij zijn een erkent stage bedrijf en bieden verschillende soorten stages aan. Zoals Verkoopmedewerkers, Virtual Merchandising, TMO en Marketing. Ben je geïnteresseerd om stage te lopen bij De Rode Winkel. Laat het ons weten.

Thom Broekman heeft een erg ervaren team, waar je veel kan leren, soms is er een plekje vrij, dan plaatsen wij onze vacature op deze pagina.

LEerbedrijf & stageplaatsen

Thom Broekman is een erkend leerbedrijf. Zowel voor Logistiek, KCH (Kenniscentrum Handel), Stichting GOC (Grafimedia), als voor Nimeto is Thom Broekman een erkend leerbedrijf. Hierdoor zijn stagiaires bij Thom Broekman in goede handen. Zoek je een stageplaats? Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@thombroekman.nl

Vacatures

AL ONZE FULLTIME VACATURES ZIJN OP DIT MOMENT INGEVULD.

VERKOOPMEDEWERKER M/V 8-15 UUR 

“Thom Broekman, serving gentlemen since 1837”
Thom Broekman is al 180 jaar een toonaangevend familiebedrijf in de herenmode. Onze klanten verdienen het beste en jij weet hoe je dit bereikt. Met jouw verkoop skills, enthousiasme en inlevingsvermogen zorg jij voor de ultieme klantbeleving. Onze verkoopadviseurs zijn het visitekaartje van Thom Broekman en daarom staat klantvriendelijkheid voorop. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je klant en adviseert hem bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de winkel en zorg je voor een commerciële en aantrekkelijke uitstraling.

JOUW EIGENSCHAPPEN EN VAARDIGHEDEN:

– Ervaring op de winkelvloer is een pre
– Passie voor retail
– Uitmuntende verkoop skills
– Taak- en doelgericht
– Communicatieve en sociale vaardigheden
– Teamspeler
– Flexibel
– Woonachtig in de omgeving van Utrecht

WIJ BIEDEN:

– Een afwisselende functie
– Een informele en prettige werksfeer
– Ruimte voor individuele ontwikkelingen en eigen ideeën
– Werkomgeving met meerder (oud)TMO’ers
– Marktconform salaris

Herken je jezelf in dit profiel en wil jij deel uitmaken van Thom Broekman, stuur dan je CV voorzien van pasfoto en motivatie naar: daan@broekmanderodewinkel.nl

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product of service? Stuur een bericht en een van onze adviseurs neemt contact met u op.