De herenmode specialist van utrecht

Trouwpak trends van het moment

De feestdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is alweer begonnen. Dit betekent vooruit kijken op de trends die komen gaan. Wat kan je verwachten als jij je gaat oriënteren op een trouwpak? Wij vertellen je hier graag meer over.

Slim-fit
Net zoals voorgaande jaren zien we ook in 2019 een trouwpak met een slim fit pasvorm veel terugkomen. Het trouwpak met de nauw gesneden taillelijnen is erg populair.

Maatwerk
Het personaliseren van kleding heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. In 2019 gaat deze trend ook terugkomen bij het trouwen. Dit kan op een eenvoudige manier door de naam van je bruid, de datum van je bruiloft of een mooie quote in de kraag of aan de binnenzijde van het colbert te laten borduren. Dit maakt je trouwpak extra persoonlijk!
Naast de details kan met het made to measure aanbod van Thom Broekman eindeloos gecombineerd worden. Wij maken gebruik van de mooiste Italiaanse stoffen en kunnen uw kostuum of smoking tot in de kleinste details personaliseren tot een one-of-a-kind.

Blauw is hot
De kleur blauw blijft een trendkleur en is er in tal van verschillende tinten. Blauw is er in heel veel verschillende tinten wat de zoektocht een stuk leuker en meer divers maakt. Er zijn verschillende tinten blauw zoals koningsblauw, lichtblauw en indigo.
Wat maakt blauw een gewilde kleur?
Kies je ervoor om je trouwpak door te dragen na de bruiloft dan is het verstandig om een veilige kleur te kiezen. Blauw is daardoor erg populair.

Mag het een tikje opvallen?
Groen is op dit moment dé kleur van het seizoen. Gekleurde trouwpakken zien we dit jaar veel terugkomen. Bruidegommen zijn niet bang om op te vallen en gaan steeds vaker voor een gekleurd trouwpak of een trouwpak met een leuk design.

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by