Wat is de dresscode Bohemian Chic

Wat is bohemian chic?

Bohemian chic is een veelzijdige stijl voor heren. De Bohemian stijl is geïnspireerd door de hippies uit eind jaren zestig tot zeventig, tot de dag van vandaag word het wereldwijd nog veel gedragen. Je kan het herkennen aan vaak drukke of hippe bloemenprintjes en wijde broeken. De stijl richt zich vooral op comfort. 

Bohemian chic is een veel gebruikte dresscode bij bruiloften.

Op een bruiloft of gelegenheid met de dresscode Bohemian chic, kan het variëren van een mooi linnen kostuum tot een vintage kostuum met lichte pastelkleuren.

Donkere kleuren moeten niet de boventoon voeren. Zo kan je een overhemd dragen met een leuke of drukke print.

Een t-shirt mag ook, maar voor de meeste gelegenheden is een linnen overhemd de veilige keuze. Accessoires zijn een leuke toevoeging bij deze dresscode. Denk hierbij aan leuke kettingen, armbanden, een zonnebril of zelfs een hoed. Schoenen kunnen variëren van een mooi paar loafers, mocassins tot sneakers. 

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?