Overhemden met Mouwlengte 7

De juiste maat van overhemd vinden is redelijk simpel. Als herenmodespecialist vinden wij dat een overhemd perfect moet zitten. Het staat ook mooier, je shirt blijft langer mooi en geeft daarmee meer draagplezier.

De overhemden hebben diverse maateigenschappen.  Naast boordmaat en pasvorm hebben overhemden ook een mouwlengte. Vrijwel alle overhemden in het assortiment van Thom Broekman hebben een normale mouwlengte. Deze wordt mouwlengte 6 genoemd, ongeveer 60% van de mannen heeft mouwlengte 6, vandaar de standaard maat. 

Voor mannen met een kortere mouwlengte is er de mogelijkheid om overhemden op maat te maken. Voor mannen die langere mouwen nodig hebben heeft Thom Broekman een uitgebreid aanbod overhemden met mouwlengte 7. Wij hebben mooi assortiment overhemden met extra lange mouwlengte. De overhemden zijn allemaal gemaakt van strijkvrij katoen. Overhemden met mouwlengte 7 hebben gemiddeld 5 centimeter extra mouwlengte. Overhemden met een lange mouwlengte zijn ook uitgevoerd met een extra lange rug lengte. 

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?