Service

Onze Service

Thom Broekman Utrecht begon 184 jaar geleden letterlijk achter de naaimachine en vandaag de dag is onze vermaakservice een belangrijke pijler in ons bedrijf. Het vermaken en op maat maken van kleding is een verlengstuk van onze service. In eerste instantie zoeken wij eerst perfecte outfit, stijlen en kledingstukken voor u. Natuurlijk kan het zijn dat alles in een keer perfect past. In de herenmode gaat het om de kleinste details en willen wij dat uw kledingstukken perfect aanpassen bij u.

Daarnaast zorgen wij dat u goed verzorgd wordt in de winkel met een goede kop koffie, lekkere wijn of een biertje van De Leckere. Wij zorgen dat uw parkeerkosten vergoed worden of dat uw aankopen thuis bezorgd worden.

Wil u kennismaken met het team, bekijk dan onze teamleden hieronder en maak kennis. Wil u een afspraak maken met een van onze teamleden neem dan contact met ons op.

Kleding vermaken

Bij Thom Broekman staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn herenmodespecialist van Utrecht en bieden naast onze persoonlijke service verschillende diensten aan.

Een kostuum vermaken natuurlijk een van de mogelijkheiden bij Thom Broekman, u kunt ook andere kledingstukken laten vermaken, zoals jeans, pantalons en overhemden.

Naast het vermaken van kledingstukken bieden wij aan uw kledingstukken te stomen indien nodig.

Wij werken samen een atelier dat gespecialiseerd is in het vermaken van herenmode. Wij werken al jarenlang samen met dit atelier, waardoor de wisselwerking tussen onze herenmodespecialisten en tailors perfect verloopt.

Advies

Bij Thom Broekman krijgt u altijd advies op maat. In de winkel en online proberen wij u te voorzien van de juiste antwoorden op uw vragen.

U kan ons gemakkelijk bereiken via whatsapp, mail of telefoon.

Bent uw online aan het shoppen en heeft u maatadvies nodig. Iedere dag zijn wij goed bereikbaar.

Ons team met herenmode specialisten geeft u zo snel mogelijk antwoord.

Bezorgen aan huis

Bij Thom Broekman doen we graag iets extra’s om u van dienst te zijn.

Graag bezorgen wij al uw aankopen en vermaakte kledingstukken thuis zodat u uw handen vrij heeft om verder te winkelen of gewoon even zorgeloos te genieten van onze gezellige stad Utrecht.

Tijdens de sale bezorgen wij uw aankopen bij besteding vanaf €250,- gratis thuis.

Parkeervergoeding

Komt u met de auto naar Utrecht en wilt u dichtbij parkeren? De dichtsbijzijnde parkeergarage is Hoog Catharijne P5, deze ligt op slechts een paar minuten loopafstand. Voer op uw navigatie het volgende adres in: Daalsesingel, 3511 LC Utrecht.

Parkeert u in deze parkeergarage dan ontvangt u bij aankoop van €100,- een kortingskaart t.w.v. 2 uur.

Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze adviseurs neemt contact met je op.