De persoonlijke service van Broekman

Onze service

Thom Broekman Utrecht begon 181 jaar geleden letterlijk achter de naaimachine en vandaag de dag is onze vermaakservice een belangrijke pijler in ons bedrijf. Het vermaken en op maat maken van kleding is een verlengstuk van onze service. In eerste instantie zoeken wij eerst perfecte outfit, stijlen en kledingstukken voor u. Natuurlijk kan het zijn dat alles in een keer perfect past. In de herenmode gaat het om de kleinste details en willen wij dat uw kledingstukken perfect aanpassen bij u.

Daarnaast zorgen wij dat u goed verzorgd wordt in de winkel met een goede kop koffie, lekkere wijn of een biertje van De Leckere. Wij zorgen dat uw parkeerkosten vergoed worden of dat uw aankopen thuis bezorgd worden.

Wil u kennismaken met het team, bekijk dan onze teamleden hieronder en maak kennis. Wil u een afspraak maken met een van onze teamleden neem dan contact met ons op.

Kleding vermaken

Bij Thom Broekman staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn herenmodespecialist van Utrecht en bieden naast onze persoonlijke service verschillende diensten aan.

Een kostuum vermaken natuurlijk een van de mogelijkheiden bij Thom Broekman, u kunt ook andere kledingstukken laten vermaken, zoals jeans, pantalons en overhemden.
Naast het vermaken van kledingstukken bieden wij aan uw kledingstukken te stomen indien nodig.
Wij werken samen een atelier dat gespecialiseerd is in het vermaken van herenmode. Wij werken al jarenlang samen met dit atelier, waardoor de wisselwerking tussen onze herenmodespecialisten en tailors perfect verloopt.

Aankopen thuis bezorgd

Bij Thom Broekman doen we graag iets extra’s om u van dienst te zijn. Graag bezorgen wij al uw aankopen en vermaakte kledingstukken thuis zodat u uw handen vrij heeft om verder te winkelen of gewoon even zorgeloos te genieten van onze gezellige stad Utrecht. Tijdens de sale bezorgen wij uw aankopen bij besteding vanaf €250,- gratis thuis.

Parkeervergoeding

Komt u met de auto naar Utrecht en wilt u dichtbij parkeren? De dichtstbijzijnde parkeergarage is P6 Rijnkade, deze is op slechts een paar minuten loopafstand. Voer op uw navigatie het volgende adres in: Rijnkade 3, 3511 LC Utrecht. Parkeert u in een van de parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6) dan ontvangt u bij aankoop vanaf €500,- een kortingskaart t.w.v 2 uur.

Het team

  •  
    Wouter is de man achter de schermen, werkt alweer 14 jaar voor het familiebedrijf, inclusief een klein uitstapje naar Hugo Boss. Het takenpakket van Wouter is veelzijdig inkoop, het merkenpakket..
  •  
    Erik is een echte Utrechter, zeer actief in het organiseren van feesten en partijen. Hij is een echte sfeermaker met veel verstand van mode. Erik is sinds 2007 in dienst..
  •  
  •  
    Tom heeft inmiddels het bedrijf over gedaan aan zijn kinderen maar is nog altijd nauw betrokken. Hij is iedere dag bezig met het bedrijf, op de achtergrond, in de markt..

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by