De herenmode specialist van utrecht

De beste broeken voor mannen

Zet dit voorjaar uw beste been voor in een casual chino van Gardeur , stijlvolle pantalon van Mason’s of een sportieve jeans van Jacob Cohen. 

Gardeur

Dit voorjaar is de bestseller van Gardeur de Benny weer in verschillende kleuren verkrijgbaar. De modische slim fit chino mag natuurlijk niet ontbreken in uw garderobe dit voorjaar.

Jacob Cohen

Jacob Cohen staat bekend om zijn Italiaanse stretchkwaliteiten, comfort en prachtige wassingen. Dit voorjaar zijn er voornamelijk lichte kleuren die er bij Jacob Cohen uitspringen. Het model de J622 is het populairste model van het Italiaanse modemerk. Om uw casual outfit af te stijlen, combineert u deze jeans met een top van Paul & Shark of van het Nederlandse The GoodPeople.

Mason’s

Mason’s maakt al jaren comfortabele chino’s. Dit seizoen komen voornamelijk de pastelkleuren terug in de collectie, perfect voor een zomerse uitstraling. Deze chino’s kan u goed combineren met een strijkvrij overhemd van Profuomo of Olymp en een colbert van 2Blind2C.

MMX

MMX broeken en chinos hebben een perfecte pasvorm. De producten van MMX worden op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Ook in deze collectie ziet u de pastelkleuren terugkeren. Deze chino’s kan u zowel op een klassieke wijze als sportieve wijze dragen.

Tip

Ontdek hier het perfecte merk voor uw casual outfit: Profuomo

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by