Lardini

Lardini Colbert Getailleerd Donker Blauwe Blazer

€599.95

Lardini Colbert GIACCA MAGLIA Knitted jacket

€599.95

Lardini GIACCA Garment Dyed Tencel wool

€999.95

Lardini Giacca beige colbert

€1099.95

Lardini Giacca off white colbert

€1099.95

Het Italiaanse Lardini staat voor Sartoriale superioriteit en ambachtelijk vakmanschap.

Elk merk heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Het fascinerende verhaal van Lardini is dat de kleding geweven is met uitmuntende maatwerk. Hun expertise die door de jaren heen van generatie op generatie is doorgegeven. Elke collectie definieert en verheft met een exclusieve, kenmerkende touch.

Dit meeslepende verhaal beschrijft een droom die uitkomt. Die vertelt over een hechte familie die begon met het creëren van topkwaliteit kleding van Italiaanse makelij. Dit op eigen kracht de hoogte in ging.

De onmiskenbare finesse van Lardini, belichaamd door de iconische reversbloem, is geworteld in het leven van een kleermakersfamilie die sinds 1978 vastberaden streeft naar het bereiken van de top van uitmuntendheid en de rest een stap voor blijft.

In de pittoreske omgeving van Filottrano, een middeleeuws stadje in de provincie Ancona dat niet alleen een mooie omgeving is voor het familiebedrijf, maar ook het hart en de ziel ervan vertegenwoordigt, blaast het merk elke dag opnieuw leven in de mode en vertelt het over de samensmelting van een productietraditie van groot kaliber met moderne innovatie, zodat degenen die voor Lardini kiezen de onderscheidende identiteit zullen herkennen en erdoor gerustgesteld zullen worden.

Nu verkrijgbaar bij Thom Broekman in Utrecht!

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?