Maatpak

DE BESTE MAATPAKKEN IN UTRECHT

Een kostuum moet foutloos zitten en het lichaam flatteren. De manier waarop een kostuum zit hangt niet alleen af van de pasvorm, maar ook van de kwaliteit van de verwerkte materialen. Het perfecte maatpak is op jouw lijf gesneden en sluit naadloos bij je aan, omdat niemand gemiddeld is en iedereen verschillende wensen heeft is maatwerk noodzakelijk. Door jarenlange ervaring is Thom Broekman de maatpak specialist van Utrecht.

VERANDERING

Met de komst van confectie heeft maatwerk echter door de jaren heen een exclusief karakter verkregen, met een bijpassend prijskaartje. Een op maat gemaakt kostuum wordt vaak als onbereikbaar gezien. Door de combinatie van ondernemerschap, vakkennis en innovatie hebben wij daar verandering in aan kunnen brengen zodat de luxe en kwaliteit van Made to Measure ook binnen je handbereik zijn, zowel voor dagelijks comfort of voor speciale gelegenheden.

MATERIAAL

Thom Broekman werkt voor Made to Measure kostuums uitsluitend van de mooiste Super 110 tot Super 160 stoffen van de beste Italiaanse weverijen zoals VBC, Reda, Loro Piana, Scabal, Guabello, Cerruti en Marzotto. Daarnaast zijn alle Made to Measure kostuums zijn voorzien van een volledig canvas binnenwerk.

CONTACT

Je hebt al een Made to Measure kostuum vanaf €599,-. Neem contact op voor een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie.

De vier stappen voor een uniek maatpak

Stap 1: meten

Voor Thom Broekman is maatwerk echt meetwerk

Als je als klant voor een maatpak binnenkomt wordt als eerst jouw maten opgemeten. In deze stap wordt ook samen met je de fit van jouw maatpak bepaald op basis van jouw persoonlijke wensen. Zo zorgen we er samen met je voor dat je een maatpak krijgt die exact aan jouw eisen voldoet. Een maatpak afgestemd op jouw wensen

Stap 2: Personaliseren

Maak uw maatpak uniek door personalisatie

Na het meetwerk krijgt je de mogelijkheid om jouw unieke maatwerk te personaliseren. Samen met de maatwerkspecialist ga je aan de slag met het kiezen van de stoffen en materialen die bij je past. Zo kun je kiezen uit een breed aanbod aan luxueuze stoffen van de beste kwaliteit in diverse materialen. Naast de stofkeuze heb je als consument ook de mogelijkheid om de uitvoering te bepalen van de knoop, zakken, voering, de split en revers.

BENT JE OPZOEK NAAR ECHT IETS UNIEKS?

Je kunt bij jouw maatwerk een monogram laten verwerken in jouw maatpak, zo kan bijvoorbeeld jouw naam verwerkt worden in jouw unieke item.

Stap 3: Maken

Er word gewerkt aan uw wensen

Als je van jouw maatpak een one-of-a-kind kledingstuk hebt ontworpen samen met een van de maatwerkspecialisten van Thom Broekman gaat hij in productie. Na ongeveer 5 weken kunt je jouw maatwerk ophalen en aanpassen bij ons in de winkel. Mocht er dan nog iets vermaakt worden om jouw maatpak helemaal perfect te maken dan maken wij dit voor je in orde

Stap 4: Eenvoudig nabestellen

Bent je tevreden over uw maatpak?

Is jouw unieke maatpak in de smaak gevallen? Wij beheren jouw afmetingen van jouw maatpak zorgvuldig. Zo kun ten alle tijden bij ons langskomen en bij een van onze maatwerkspecialisten aangeven dat je een nabestelling plaatsen als je dit wenst.

De koffie staat altijd klaar!

De kostuums van Thomas Henderson hieronder zijn voorbeelden van maatpakken. Deze pakken, zijn beschikbaar in de winkel maar ook de personaliseren, vanuit ons made to measure programma. Deze kostuum collectie bestaat uit de beste en populairste kleurstellingen

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?