Maatpak

DE BESTE MAATPAKKEN IN UTRECHT

Een kostuum moet foutloos zitten en het lichaam flatteren. De manier waarop een kostuum zit hangt niet alleen af van de pasvorm, maar ook van de kwaliteit van de verwerkte materialen. Het perfecte maatpak is op uw lijf gesneden en sluit naadloos bij u aan, omdat niemand gemiddeld is en iedereen verschillende wensen heeft is maatwerk noodzakelijk. Door jarenlange ervaring is Thom Broekman de maatpak specialist van Utrecht.

VERANDERING

Met de komst van confectie heeft maatwerk echter door de jaren heen een exclusief karakter verkregen, met een bijpassend prijskaartje. Een op maat gemaakt kostuum wordt vaak als onbereikbaar gezien. Door de combinatie van ondernemerschap, vakkennis en innovatie hebben wij daar verandering in aan kunnen brengen zodat de luxe en kwaliteit van Made to Measure ook binnen uw handbereik zijn, zowel voor dagelijks comfort of voor speciale gelegenheden.

MATERIAAL

Thom Broekman werkt voor Made to Measure kostuums uitsluitend van de mooiste Super 110 tot Super 160 stoffen van de beste Italiaanse weverijen zoals VBC, Reda, Loro Piana, Scabal, Guabello, Cerruti en Marzotto. Daarnaast zijn alle Made to Measure kostuums zijn voorzien van een volledig canvas binnenwerk.

CONTACT

U heeft al een Made to Measure kostuum vanaf €599,-. Neem contact op voor een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie.

De vier stappen voor een uniek maatpak

Stap 1: meten

Voor Thom Broekman is maatwerk echt meetwerk

Als u als klant voor een maatpak binnenkomt wordt als eerst uw maten opgemeten. In deze stap wordt ook samen met u de fit van uw maatpak bepaald op basis van uw persoonlijke wensen. Zo zorgen we er samen met u voor dat u een maatpak krijgt die exact aan uw eisen voldoet. Een maatpak afgestemd op uw wensen

Stap 2: Personaliseren

Maak uw maatpak uniek door personalisatie

Na het meetwerk krijgt u de mogelijkheid om uw unieke maatwerk te personaliseren. Samen met de maatwerkspecialist gaat u aan de slag met het kiezen van de stoffen en materialen die bij u past. Zo kunt u kiezen uit een breed aanbod aan luxueuze stoffen van de beste kwaliteit in diverse materialen. Naast de stofkeuze heeft u als consument ook de mogelijkheid om de uitvoering te bepalen van de knoop, zakken, voering, de split en revers.

BENT U OPZOEK NAAR ECHT IETS UNIEKS?

U kunt bij uw maatwerk een monogram laten verwerken in uw maatpak, zo kan bijvoorbeeld uw naam verwerkt worden in uw unieke item.

Stap 3: Maken

Er word gewerkt aan uw wensen

Als u van uw maatpak een one-of-a-kind kledingstuk hebt ontworpen samen met een van de maatwerkspecialisten van Thom Broekman gaat hij in productie. Na ongeveer 5 weken kunt u uw maatwerk ophalen en aanpassen bij ons in de winkel. Mocht er dan nog iets vermaakt worden om uw maatpak helemaal perfect te maken dan maken wij dit voor u in orde

Stap 4: Eenvoudig nabestellen

Bent u tevreden over uw maatpak?

Is uw unieke maatpak in de smaak gevallen? Wij beheren uw afmetingen van uw maatpak zorgvuldig. Zo kunt ten alle tijden bij langskomen en bij een van onze maatwerkspecialisten aangeven dat u een nabestelling plaatsen als u dit wenst.

De koffie staat altijd klaar!

Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze adviseurs neemt contact met je op.