Jacob Cohen

De nieuwe collectie van Jacob Cohen is binnen. Jacob Cöhen bij Thom Broekman Utrecht. Het merk dat uitmunt in Italiaanse jeans, gebruik maakt van de beste materialen en de perfectie benaderd.

Jacob Cöhen combineert het herenmode details met jeansdetails. Een goed voorbeeld is het riemlusje, dit is echt een herenmode detail, maar een echt denim detail is chain stitch waarmee naden zijn gestikt. De chain stitch ofwel kettingsteek is een sterkere steek dan de enkele steek. Er zijn speciale machines voor nodig steek te maken.

Bij Thom Broekman in het assortiment vind u een aantal Jacob Cöhen jeans in de fit 622. Dit is de slim fit jeans voor mannen. Deze fit hebben wij in verschillende kleuren en wassingen. De jeans van Jacob Cöhen worden gemaakt in één lengte maat dat betekend vaak dat op lengte gemaakt moet worden voor u. De broekspijpen zijn afgewerkt met een kettingsteek en hier is speciale apparatuur voor nodig. Het atelier van Thom Broekman beschikt over deze speciale apparatuur. Bij een Jacob Cöhen jeans is altijd een klosje garen bijgevoegd. Het atelier gebruik zo altijd de juiste kleur garens bij het op maakt maken van uw jeans.

De collectie bij Thom Broekman bestaat niet alleen uit jeans. In de zomercollectie voeren wij ook de polo’s en korte broeken van Jacob Cöhen. In de winterse collectie bestaat het assortiment ook uit chino’s. De chino is bij Broekman verkrijgbaar in het slim fit model 622.

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.