De kostuumtips van Thom Broekman

KOSTUUMS: ESSENTIËLE TIPS EN ZAKEN OM REKENING MEE TE HOUDEN

Pasvorm

Een kostuum kopen heeft altijd een aanleiding. Een sollicitatie, een feestje, een presentatie of een begrafenis. Een gouden tip voor uw eerste kostuum, ga voor iets dat u met meerder gelegenheden kunt aantrekken.

Gangbare kleuren die het geschikt zijn voor meerder gelegenheden zijn, donker blauw, donker grijs of licht grijs. Dit zijn meer behouden en over het algemeen zakelijke kleuren. Blauwe en grijze pakken zijn een goede basis voor uw garderobe. Natuurlijk kunt u met deze kleuren zich goed vertonen op een feestje. U kunt deze pakken nog altijd combineren met een contrasterend overhemd of opvallende das.

Colbert

De breedte van de revers is belangrijk. Een notch-revers is de meest veelzijdige keuze, terwijl peak-revers zich leent voor een speciale gelegenheid.

Laat uw armen recht naar beneden te hangen als de zoom van het colbert uw handpalmen raakt, zijn de mouwen te lang.

Moderne colberts zitten een paar centimeter onder de manchet.

Tweevoudige knoopsluiting is de meest populaire optie en vleit de meeste vormen en maten.

Een enkele knoop is perfect voor een eigentijdse slanke pasvorm.

Uw onderste knoop van uw colbert blijft altijd open.

Stoffen

De stof maakt het verschil. Een wolmengsel is duurzaam en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. 100 procent wol zal luxueuzer aanvoelen. Linnengoed is ideaal voor de zomer.

Overweeg om te investeren in een tweede broek. Een broek slijt sneller en zo kunt u uw pakt langer blijven dragen.

De binnenkant van een colbert

Kijk goed naar details zoals zoals de voering van het colbert. Een fused voering is geplakt waardoor een pak stugger en zwaarder aanvoelt. U kunt beter kiezen voor full of half canvas. Canvas betekent dat de voering is vast gestikt. Hierdoor voelt het colbert licht en soepel. Bij een half canvas colbert is de voering rondom de borst en schouder gestikt. De reden hiervan, deze plaatsen maken het meeste contact met uw lichaam.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?