Ruilen & Retourneren

Thom Broekman hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook bij ons in de winkel zou doen.

Wanneer je besluit een artikel te retourneren, let je er dan op dat wij het artikel binnen de termijn van 14 dagen retour ontvangen. Wanneer je alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan je terug. Wij vergoeden geen retourverzendkosten.

Wanneer je een product retour wilt sturen dan dient je dit artikel aan te melden via de onderstaande knop.

Meld hier je retour aan

Wanneer je alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de aankoop aan je terug.

Wanneer je een pakket aanmeld ontvangt je een retour barcode. Print deze barcode uit en plak deze op het pakket. Thom Broekman brengt voor deze barcode €6,50 in rekening. Dit wordt afgetrokken van het terug te betalen bedrag. De kosten voor het retour zenden zijn voor dus uw eigen rekening en niet voor De Rode Winkel.

Gratis retouren

Je kan uw producten gratis retourneren of ruilen in de winkel.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoeft je niet opnieuw verzendkosten te betalen. Je betaalt, in het geval van een ruiling, wel de kosten voor het terugsturen van het artikel. Het nieuwe artikel kan alleen worden geleverd als het op voorraad is.

Je dient het artikel binnen 14 dagen als retour te melden bij Thom Broekman via telefoonnummer 030-2336351. Je kunt dan aangeven welke maat of kleur van het bestelde artikel je graag zou willen ontvangen

Retourneren

In het geval dat je niet tevreden bent met het artikel dat je online besteld heeft, kunt je het artikel binnen 14 dagen retourneren.

Jouw bestelling retour brengen naar de winkel

Je kunt jouw bestelling ook retour brengen naar Thom Broekman, Steenweg 42-44, 3511 JS Utrecht. Je ontvangt het aankoopbedrag van het betreffende artikel direct contant terug, danwel een cadeaukaart van Thom Broekman indien je jouw bestelling met een cadeaukaart hebt betaald.

Je kunt het artikel in de winkel ook ruilen voor een ander artikel. Je betaalt dan bij of je ontvangt het verschil direct contant retour.

Retourneren per post

Retouren moet je aanmelden via het retourportaal. Wanneer je een pakket aanmeld ontvangt je een retour barcode. Print deze barcode uit en plak deze op het pakket. De Rode Winkel brengt voor deze barcode €6,50 in rekening. Dit wordt afgetrokken van het terug te betalen bedrag. De kosten voor het retour zenden zijn voor dus jouw eigen rekening en niet voor Thom Broekman..

Omdat de verzendkosten altijd gelijk zijn, ongeacht het aantal artikelen dat je bestelt, blijven die ook gelijk wanneer je slechts een deel van de bestelling retourneert.

Pak jouw pakket in. Doe het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon.

Binnen vijf werkdagen nadat wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt je hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourzending.

Heb jij bij jouw aankoop een cadeaukaart van Thom Broekman verzilverd en stuur je een of meerdere artikelen retour, dan ontvang je een cadeaukaart van Thom Broekman ter waarde van de geretourneerde artikelen.

Let op: wij controleren onze producten grondig op draagpatronen. Mochten wij vermoeden dat je het artikel hebt gedragen, dan nemen wij contact met je op om tot een oplossing te komen.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?