Ruilen & Retourneren

Thom Broekman hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel zou doen.

Wanneer u besluit een artikel te retourneren, let u er dan op dat wij het artikel binnen de termijn van 14 dagen retour ontvangen. Wanneer u alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan u terug. Wij vergoeden geen retourverzendkosten.

Wanneer u een product retour wilt sturen dan dient u dit artikel aan te melden via de onderstaande knop.

Meld hier uw retour aan

Wanneer u alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de aankoop aan u terug.

Wanneer u een pakket aanmeld ontvangt u een retour barcode. Print deze barcode uit en plak deze op het pakket. Thom Broekman brengt voor deze barcode €6,50 in rekening. Dit wordt af te trokken van het terug te betalen bedrag. De kosten voor het retour zenden zijn voor dus uw eigen rekening en niet voor De Rode Winkel.

Gratis retouren

U kan uw producten gratis retourneren of ruilen in de winkel.

Ruilen

Wanneer u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoeft u niet opnieuw verzendkosten te betalen. U betaalt, in het geval van een ruiling, wel de kosten voor het terugsturen van het artikel. Het nieuwe artikel kan alleen worden geleverd als het op voorraad is.

U dient het artikel binnen 14 dagen als retour te melden bij Thom Broekman via telefoonnummer 030-2336351. U kunt dan aangeven welke maat of kleur van het bestelde artikel u graag zou willen ontvangen

Retourneren

In het geval dat u niet tevreden bent met het artikel dat u online besteld heeft, kunt u het artikel binnen 14 dagen retourneren.

Uw bestelling retour brengen naar de winkel

U kunt uw bestelling ook retour brengen naar Thom Broekman, Lange Elisabethstraat 20, 3511 JC Utrecht. U ontvangt het aankoopbedrag van het betreffende artikel direct contant terug, danwel een cadeaukaart van Thom Broekman indien u uw bestelling met een cadeaukaart hebt betaald.

U kunt het artikel in de winkel ook ruilen voor een ander artikel. U betaalt dan bij of u ontvangt het verschil direct contant retour.

Retourneren per post

Retouren moet u aanmelden via het retourportaal. Wanneer u een pakket aanmeld ontvangt u een retour barcode. Print deze barcode uit en plak deze op het pakket. De Rode Winkel brengt voor deze barcode €6,50 in rekening. Dit wordt af te trokken van het terug te betalen bedrag. De kosten voor het retour zenden zijn voor dus uw eigen rekening en niet voor Thom Broekman..

De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en niet voor Thom Broekman. De retourkosten zijn altijd voor uw eigen rekening en niet voor Thom Broekman. Omdat de verzendkosten altijd gelijk zijn, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt, blijven die ook gelijk wanneer u slechts een deel van de bestelling retourneert.

Pak uw pakket in. Doe het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon.

Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

Heeft u bij uw aankoop een cadeaukaart van Thom Broekman verzilverd en stuurt u een of meerdere artikelen retour, dan ontvangt u een cadeaukaart van Thom Broekman ter waarde van de geretourneerde artikelen.

Let op: wij controleren onze producten grondig op draagpatronen. Mochten wij vermoeden dat u het artikel heeft gedragen, dan nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.

Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze adviseurs neemt contact met je op.