Instructies retour zenden

Beste klant,

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met jouw aankoop. Het zou kunnen voorkomen dat je een artikel wilt ruilen of retourneren. Dan volgen hier de instructies:

Retourneren

Wanneer je alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de aankoop aan je terug.  De kosten voor het retour zenden zijn voor jouw eigen rekening en niet voor Thom Broekman. Omdat de verzendkosten altijd gelijk zijn, ongeacht het aantal artikelen dat je bestelt, blijven die ook gelijk wanneer je slechts een deel van de bestelling retourneert.

Je kunt Jouw producten ook gratis retourneren in de winkel.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen. Je betaalt, in het geval van een ruiling, wel kosten voor het terugsturen van het artikel. Het nieuwe artikel kan alleen worden geleverd als het op voorraad is. Kom je het artikel in de winkel ruilen dan is dat gratis.

 

Wilt je een item ruilen via de post, dat kun je aangeven via webshop@thombroekman.nl. Je kunt dan aangeven welke maat of kleur van het bestelde artikel je graag zou willen ontvangen, wij nemen dat contact met je op en bespreken met je de meest efficiënte optie.

 

Je bestelling retour brengen naar de winkel

Je kunt jouw bestelling ook retour brengen naar Thom Broekman, Steenweg 42-44, 3511 JS Utrecht. Je ontvangt het aankoopbedrag van het betreffende artikel direct contant terug, dan wel een cadeaukaart van Thom Broekman indien je jouw bestelling met een cadeaukaart hebt betaald. Je kunt het artikel in de winkel ook ruilen voor een ander artikel. Je betaalt dan bij of je ontvangt het verschil direct contant retour.

 

Retourneren per post

Retour instructies: meld van te voren de retour aan bij webshop@thombroekman.nl .

Pak jouw pakket zorgvuldig in. Doe het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon. Binnen vijf werkdagen nadat wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt je hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourzending.

Retourtermijn

Thom Broekman hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook bij ons in de winkel zou doen. Wanneer je besluit een artikel te retourneren, let je er dan op dat wij het artikel binnen de termijn van 14 dagen retour ontvangen.

Is er iets fout gegaan?

Onze excuses, wij zullen onze uiterste best gaan doen dit probleem zo goed mogelijk voor jou op te lossen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om in dit geval contact met ons op te nemen dan kan via de mail webshop@thombroekman.nl, maar je kan ons ook telefonisch bereiken op 030-2336351 en vraag naar Sherwin, Wouter of Daan

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?