Instructies retour zenden

Beste klant,

Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Het zou kunnen voorkomen dat u een artikel wilt ruilen of retourneren. Dan volgen hier de instructies:

Retourneren

Wanneer u alle producten retour stuurt dan betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de aankoop aan u terug.  De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en niet voor Thom Broekman. Omdat de verzendkosten altijd gelijk zijn, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt, blijven die ook gelijk wanneer u slechts een deel van de bestelling retourneert.

U kunt uw producten ook gratis retourneren in de winkel.

Ruilen

Wanneer u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of kleur hoeft u niet opnieuw verzendkosten te betalen. U betaalt, in het geval van een ruiling, wel kosten voor het terugsturen van het artikel. Het nieuwe artikel kan alleen worden geleverd als het op voorraad is. Komt u het artikel in de winkel ruilen dan is dat gratis.

 

Wilt u een item ruilen via de post, dat kunt u aangeven via webshop@thombroekman.nl. U kunt dan aangeven welke maat of kleur van het bestelde artikel u graag zou willen ontvangen, wij nemen dat contact met u op en bespreken met u de meest efficiënte optie.

 

Uw bestelling retour brengen naar de winkel

U kunt uw bestelling ook retour brengen naar Thom Broekman, Lange Elisabethstraat 20, 3511 JC Utrecht. U ontvangt het aankoopbedrag van het betreffende artikel direct contant terug, dan wel een cadeaukaart van Thom Broekman indien u uw bestelling met een cadeaukaart hebt betaald. U kunt het artikel in de winkel ook ruilen voor een ander artikel. U betaalt dan bij of u ontvangt het verschil direct contant retour.

 

Retourneren per post

Retour instructies: meld van te voren de retour aan bij webshop@thombroekman.nl .

Pak uw pakket zorgvuldig in. Doe het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon. Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

Retourtermijn

Thom Broekman hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel zou doen. Wanneer u besluit een artikel te retourneren, let u er dan op dat wij het artikel binnen de termijn van 14 dagen retour ontvangen.

Is er iets fout gegaan?

Onze excuses, wij zullen onze uiterste best gaan doen dit probleem zo goed mogelijk voor u op te lossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om in dit geval contact met ons op te nemen dan kan via de mail webshop@thombroekman.nl, maar u kan ons ook telefonisch bereiken op 030-2336351 en vraag naar Sherwin, Wouter of Daan

Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze adviseurs neemt contact met je op.