Betalen in de webshop

Nadat je naar betalen gaat vanuit de winkelmand in de webshop kom je in de kassaomgeving terecht. Hier kan je de gewenste betaalmethode selecteren: Ideal, Visa of Mastercard.

Ideal

Je bestelt een product en kiest Ideal als betaalmethode. Via Ideal selecteer je de bank waar je jouw bankzaken online regelt. Je komt automatisch in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank. De relevante gegevens van jouw aankoop zijn dan al ingevuld. Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed. Je ontvangt een bevestiging van jouw bank. Je keert terug naar de webwinkel en jouw bestelling en betaling zijn geregeld.

Creditcard

Indien je met een creditcard betaalt selecteer je de gewenste creditcard in de kassaomgeving. Je vult vervolgens de gegevens die gevraagd worden in het volgende scherm in. Het bedrag wordt automatisch van jouw creditcard afgeschreven en jouw betaling is voldaan.

De Rode Winkel Cadeaukaart

Je kan niet met een Thom Broekman Cadeaukaart online shoppen. Wij werken aan deze mogelijkheid maar is technisch nog niet mogelijk.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?