Halfzip en Bodywarmer bij Thom Broekman

Een halfzip of bodywarmer is geweldige aanvulling op een casual outfit. Deze items zijn perfect om als laagje te dragen

Een halfzip of bodywarmer kan een geweldige aanvulling zijn op een casual outfit voor een koude zomeravond. Deze items zijn perfect om als laagje te dragen en kunnen je look een stijlvolle touch geven. Bij Thom Broekman in Utrecht hebben wij een groot assortiment. 

Halfzip

Een half-zip is een veelzijdige optie die kan worden gedragen als toplaag of als tussenlaag onder een jas. Kies een lichtgewicht materiaal zoals katoen of fleece voor comfort en ademend vermogen. Je kunt het combineren met een T-shirt of een shirt met lange mouwen en jeans voor een casual look van Scotland Blue, Hugo Boss en Profuomo. 

Bodywarmer

Een bodywarmer is een andere geweldige optie voor een koude zomernacht. Het kan als toplaag of onder een jas worden gedragen voor extra warmte. Je kunt het combineren met een sweater of een hoodie voor een casual look met merken zoals Blauer. Kies een materiaal dat wind- en waterafstotend is om je tegen de elementen te beschermen.

Zowel een halve ritssluiting, halfzip, als een bodywarmer zijn geweldige opties om op een koude zomernacht warm en stijlvol te blijven. Ze zijn veelzijdig en kunnen, afhankelijk van de gelegenheid, chic of casual worden gekleed. Met een beetje creativiteit kun je een look creëren die zowel comfortabel als modieus is.

Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?