[vc_row][vc_column][vc_column_text]

MAATPAK UTRECHT

[/vc_column_text][vc_column_text]

Een kostuum moet foutloos zitten en het lichaam flatteren. De manier waarop een kostuum zit hangt niet alleen af van de pasvorm, maar ook van de kwaliteit van de verwerkte materialen. Het perfecte kostuum is op uw lijf gesneden en sluit naadloos bij u aan, omdat niemand gemiddeld is en iedereen verschillende wensen heeft is maatwerk noodzakelijk. Door jarenlange ervaring is Thom Broekman de maatpak specialist van Utrecht.

[/vc_column_text][vc_column_text]

HET MAATWERK VAN THOM BROEKMAN

[/vc_column_text][vc_column_text]

De passie van Thom Broekman is herenkleding en wij zien u dan ook graag goed gekleed het nieuwe jaar ingaan.
U heeft er vast al wel eens aan gedacht om een mooi business kostuum te laten maken of wellicht staat een smoking al een tijdje op uw wishlist.

Wilt u meer weten over de maatwerkdeals van Thom Broekman Klik dan op de onderstaande link.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Bekijk de Made to Measure festive deals” shape=”square” color=”chino” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbroekman.bluemammoth.nl%2Fblog%2Feen-goed-aangemeten-pak-maakt-iedere-man-aantrekkelijker|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

DE ZOEKTOCHT NAAR HET PERFECTE OVERHEMD

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het vinden van een perfect zittend overhemd kan hetzelfde aanvoelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. De diverse pasvormen en modellen en materialen maken het er niet altijd gemakkelijker op om goed overhemd te vinden. Speciaal voor u zet Thom Broekman dan ook graag de meest gangbare pasvormen op een rijtje.

Nieuwsgierig waar u op moet letten?
Klik dan op de onderstaande link

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Klik hier” color=”chino” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbroekman.bluemammoth.nl%2Fblog%2Foverhemden-en-pasvormen|||”][/vc_column][/vc_row]

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.