Vandaag de dag wordt een colbert gedragen om een smart casual look te creëren. Het is goed te combineren met een jeans, een overhemd of coltrui. Een colbert is een veelzijdig kledingstuk welke geschikte is om op verschillende draagmomenten te gebruiken. Men kan een colbert dragen naar het werk, dat belangrijke etentje of feestje. Dit maakt een goed colbert een ontzettend veelzijdig kledingstuk.

Een colbert wordt doorgaans gedragen met een broek of nette jeans. Daarnaast kan een colbert prima gedragen worden in combinatie met een pantalon. Een colbert kan uitgevoerd zijn in diverse materialen. Om een optimale pasvorm te creëren heeft een colbert openingen aan de achterzijde. De sluiting van een colbert bestaat doorgaans uit twee of drie knopen, het is gebruikelijk om er hier één van dicht te knopen.

Colbert te kort of te lang?
Thom Broekman heeft binnen de collectie, naast de reguliere maten, ook kwartmaten en lengtematen zo is er voor ieder lichaamstype een geschikte colbert te vinden. Mocht het nodig zijn is het mogelijk om aanpassingen te doen met de vermaakservice van Thom Broekman.

Thom Broekman verkoopt een ruim aanbod colberts van onder andere: Blue Industry, Digel, Jackett  Sons, Scotland Blue, Thomas Henderson en SARTORIA LATORRE. Binnen het assortiment colberts van Thom Broekman is een ruime keuze aan kleuren, prints, pasvormen en materialen.

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.