Draag je een colbert of overshirt?

Vandaag de dag wordt een colbert gedragen om een smart casual look te creëren. Het is goed te combineren met een jeans, een overhemd of coltrui. Een colbert is een veelzijdig kledingstuk welke geschikte is om op verschillende draagmomenten te gebruiken. Men kan een colbert dragen naar het werk, dat belangrijke etentje of feestje. Dit maakt een goed colbert een ontzettend veelzijdig kledingstuk.

Een colbert wordt doorgaans gedragen met een broek of nette jeans. Daarnaast kan een colbert prima gedragen worden in combinatie met een pantalon. Een colbert kan uitgevoerd zijn in diverse materialen. Om een optimale pasvorm te creëren heeft een colbert openingen aan de achterzijde. De sluiting van een colbert bestaat doorgaans uit twee of drie knopen, het is gebruikelijk om er hier één van dicht te knopen.

Het alternatief voor het colbert is het overshirt

Een goed alternatief voor een colbert is het overshirt. Het overshirt kan gedragen worden voor een casual business outfit met een pull over, coltrui of overhemd. 

Is het warmer buiten draag het overshirt dan als jas. Het overshirt is kenmerkend aan de zakken op de borst en vaak geinspireert op workwear. 

Win twee overhemden naar keuze

Maak kans op twee overhemden. Kies twee varianten uit zes verschillende overhemden op onderstaande pagina.
Chat openen
Advies nodig?
Thom Broekman Whatsapp
Vragen over een product of service? Stuur een bericht en een van onze adviseurs neemt contact met u op.