Broekman Herenmode tips: jeans van Jacob Cohen

De jeans bij Broekman

In deze aflevering van herenmode tips vertelt Wouter Broekman u meer over het jeansmerk Jacob Cohen. Jeans is volgens Jacob Cohen niet alleen een kledingstuk het is een lifestyle. Jacob Cohen maakt een jeans die elegant oogt, super comfortabel is door de pasvorm en mooie Italiaanse stretchkwaliteit. Jeans kunt u altijd herkennen aan de verzilverde knopen, gekleurde ponyhair patch en de bijgeleverde zakdoek. De zakdoek kunt u altijd gebruiken om de knopen te poetsen of als pochet gebruiken. Daarnaast zijn de jeans altijd geparfumeerd, waardoor deze een prettige geur afgeven. De jeans zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid. Bijvoorbeeld deze licht blauwe zomerse wassing, in combinatie met een polo en een mooie sneaker, perfect voor informele gelegenheden. Neem deze donkerblauwe licht gewassen jeans, net wat formeler, in combinatie met overhemd en een mooi slank gesneden colbert.

Nick Slim Fit

Bij Broekman hebben wij gekozen voor het model Nick Slim Fit. De Nick Slim Fit is een low waist jeans in een slim fit. Door de bi-stretch kunt u deze wel fijn strak dragen op het bovenbeen, maar de jeans heeft een smallere voetwijdte waardoor deze mooi op de schoen valt. Naast de jeans hebben wij ook de chino van Jacob Cohen, beter bekend als de Bobby. De chino is net wat formeler dan de jeans en door de fijne stof er prettig om in de zomer te dragen. Zoals u ziet hebben wij deze zomer de collectie aangevuld met een aantal kleuren polo’s. U kunt zo uw voorjaars of zomer outfit perfect afmaken. Mocht naar van tijd de parfum wat afnemen dan kunt u altijd een flacon te krijgen om uw jeans opnieuw te parfumeren. Dit was in het kort iets over de collectie van Jacob Cohen bij Broekman in Utrecht. Wilt u meer informatie kijk op de website www.thombroekman.nl of kom naar de winkel en wij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen

Blog

Vacature verkoopmedewerker 24 uur

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze serviceniveau. Creatieve, gedreven en gepassioneerde talenten met oog voor service en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?