Profuomo: het knitted overhemd

Comfort is een trend in herenmode. Profuomo heeft het knitted overhemd gemaakt. Een elegant shirt met de comfort van een poloshirt. Het knitted overhemd is gemaakt van een speciaal ontwikkelde jersey katoen-piqué. Het strakke en stijlvolle design daarentegen is afgewerkt in een moderne slim fit, met een mooie cutaway kraag.

Profuomo heren overhemden

Profuomo maakt mooie mannenoverhemden. In onze winkel vindt u het uitgebreid aanbod van onze bekende shirts in alle gewenste maten en pasvormen. Van het formele business overhemd tot een casual overhemd voor de vrije tijd. Profuomo overhemden zijn verkrijgbaar met de volgende boorden: cutaway, extra cutaway, flip collar, kent,one piece collar, pointed collar, semi spread en wing collar.

Strijkvrije overhemden

Strijkvrije of non-iron overhemden zijn bijzonder praktisch. In principe hoef je deze overhemden niet te strijken. De perfectionist die ze toch strijkt, zal merken dat dit heel makkelijk gaat. De meeste overhemden van de Profuomo collectie zijn Non iron shirts.

Gerelateerde artikelen

Blog

Werken moet lonen!

Afgelopen dinsdag 19 september was het Prinsjesdag. Een demissionair kabinet geeft deze dag toch een net wat andere lading en al helemaal met onrust in

Lees verder
Blog

UPV: wat is dat?

We hebben het allemaal wel eens gezien, beelden die we liever niet zien. Grote bergen kleding, ook wel textielafval wat geen nieuwe bestemming krijgt. Veelal

Lees verder
Start chat
Chat met Thom
Thom Broekman Whatsapp
Welkom bij Thom Broekman! Waarmee kan ik helpen?