De herenmode specialist van utrecht

Nieuw in de collectie: The GoodPeople

Nieuw in het assortiment bij Thom Broekman: The GoodPeople. The GoodPeople past bij Thom Broekman om dat het kleding maakt gebaseerd op 4 kenmerken; Kwaliteit, Details, Workmanship en Eerlijkheid. Elk product dat wij leveren voldoet aan deze principes. We willen goed doen. Niet alleen voor onszelf, ook voor jullie, voor de mensen in onze fabrieken, voor de natuur en onze omgeving. Deze kenmerken passen binnen de kernwaarden van Thom Broekman en daarom is het merk vanaf heden toegevoegd aan het assortiment.

Over The GoodPeople

Geïnspireerd op het leven zelf viert The GoodPeople het man-zijn. Zij streven er continue naar grenzen te verleggen. Wanneer je denkt te weten wat je kunt verwachten, zorgt de collectie ervoor dat je toch verrast zult worden. Hongerig naar meer.

 Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden steeds belangrijke thema’s vandaag de dag. Kwaliteit, Style, Sustainability & Positiviteit zijn de kern elementen van het merk. Alles wordt ontwerpen in Nederland en wordt puur en alleen geproduceert in Europa.

Duurzaamheid

Het merk streeft ernaar om eerlijke producten te maken. Constant probeert The GoodPeople het productieproces te verbeteren met behulp van onze fabrikanten. The GoodPeople zet zich niet alleen in voor de maakwijze van ons producten, maar ook voor de werkomstandigheden in de fabrieken. Het mer is trots op het feit dat zij alles in Europa produceren bij top-fabrikanten. Er wordt voornamelijk met fabrieken in Portugal & Italie gewerkt. Zij nemen de verantwoordelijkheid voor de ecologische impact van de producten serieus. Hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding net als tijdloze designs, zodat de algemene ecologische impact omlaag gaat.

Style

Een van de kenmerken van The GoodPeople is stijl. De kleding spreekt voor zichzelf. Moderne designs, vernieuwde klassiekers & tijdloze producten. Zij designen constant nieuwe looks, met vernieuwing in de kleuren zonder onze basis, de klant, uit het oog te verliezen. Of je nou naar kantoor gaat in een smart casual look, summer chic naar die bruiloft wilt of lekker voor dag wilt komen op het festival van het jaar, The GoodPeople is er voor je, wat het draagmoment ook is.

Kwaliteit

The GoodPeople streeft naar een kwaliteit waar iedereen van kan genieten. Zij willen die favoriete trui zijn in je kast, je geluksshirt als je die werkpresentatie hebt of die luxe Tee die je zo graag draagt. We gebruiken Italiaanse & Portugese stoffen, rijk en soft voor comfort & duurzaamheid. Onze producten zijn gemaakt om lang mooi te blijven

Positief

Positiviteit is waar het om draait bij The GoodPeople, van strategisch kiezen voor meer organische producten op kantoor, tot gewoon lekker een bakkie pleur doen met onze klanten in de winkel. Het gaat alleen maar om postieve vibes, niet alleen in ons werk, maar het is gewoon een lifestyle.
Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by