De herenmode specialist van utrecht

Wij storten 10% extra tegoed op uw giftcard

Een keer een dagje thuiswerken, dat deden we al wel vaker. Maar nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven voelt toch alles anders, voor ons ook. De kracht van Thom Broekman ligt in de persoonlijke klantbediening, vakkennis, compleet herenmode assortiment en service.

Maar het leukste aan ons werk vinden wij het persoonlijke contact met u. Daarom hebben wij een aantal services waardoor wij u toch kunnen blijven bedienen zoals u van ons gewend bent, maar dan net even anders.

Wilt u Thom Broekman steunen? Dat kunt u ook doen door een giftcard van ons te kopen.  Voor uzelf, of om cadeau te doen aan een ander. Wij storten nu tijdelijk 10% extra tegoed op uw giftcard! Dan kunt u op een later tijdstip in onze onlangs totaal verbouwde nieuwe winkel lekker komen shoppen.  U kunt onze giftcards ook in onze webshop bestellen. 

Klik bij het bestellen van de cadeaubon op afhalen, dan sturen wij de cadeaubon gratis op. Wij willen u bij voorbaat bedanken voor uw steun in deze onzekere tijden.

Wij werken hard aan een webshop en er staan al heel veel artikelen die bij Thom Broekman verkrijgbaar zijn online op de webshop van De Rode Winkel. Alle bestellingen komen goed door.

Deel dit verhaal:

Made to measure

door Thom Broekman
Afsrpaak maken

Open chat
1
Hallo: wat kunnen wij voor jou doen? Stuur ons een bericht via Whatsapp.
Powered by